Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt
<
>

Vidunderlige Vietnam

15 dages eventyrlig rejse

Tag på en eventyrlig rejse gennem det vidunderlige Vietnam i Sydøstasien. Glæd dig til 15 fantastiske dage fyldt med kulturelle og historiske oplevelser og indtryk. Bo på særligt udvalgte hoteller, udforsk forskellige byer og områder og nyd den betagende smukke natur, mens guiden sikrer sammenhæng og tryghed undervejs.

Dato Afrejse fra Billund Lufthavn.Den 10.01.2019 – 23.01.2019 (UDSOLGT) // Den 11.03.2019 – 24.03.2019. UDSOLGT

Pris inklusiv flyrejse fra Billund til Hanoi og fra Ho Chi Minh City til Billund, flyrejse fra Hanoi til Hué og fra Danang til Ho Chi Minh City, 11 nætter i delt dobbeltværelse på gode centralt beliggende hoteller, 1 nat i delt dobbeltkahyt på traditionel vietnamesisk skib med eget bad, alle transporter, udflugter, entréudgifter og måltider i henhold til program, morgenmad alle dage, 4 x frokost og 1 x aftensmad, lokale engelsktalende guider, alle skatter og afgifter.

Bemærk Det er muligt at tilkøbe udflugter jf. program. Tillæg for enkeltværelse er 2.400 kr. Mulighed for badeferie-forlængelse

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Oplev det fascinerende Vietnam
I Sydøstasien finder man det smukke og interessante land Vietnam. Landets forskellige byer og områder gemmer hver især på spændende og opsigtsvækkende historier. På en rejse til Vietnam kommer man derfor aldrig til at kede sig. Der er nemlig nok at tage fat på, når landets flotte natur, mangfoldige kultur og betagende historie skal udforskes.

Program
Glæd dig til en fantastisk 15 dages rejse rundt i Vietnam med kulturelle og historiske oplevelser såvel som flot natur og tid til afslapning. Eventyret starter i den charmerende hovedstad Hanoi. Herefter skal du på krydstogt i Ha Long Bugten, inden kursen bliver sat mod Hué. Senere på rejsen går turen til Hoi An, hvor et af Vietnams højdepunkter Hai Van passet passeres på vej dertil. Efter nogle skønne dage i Hoi An med en blanding af udflugter og tid på egen hånd, flyver du til Ho Chi Minh City, der har en rig historie fra franskmændenes tid i landet. Senere på rejsen kan du også se frem til at udforske det frodige Mekongdelta, hvor du skal på eventyr blandt bifloder og kanaler og gå på udkig i Asiens største flydende marked. Herunder kan du læse en detaljeret beskrivelse af programmet for de enkelte dage på rejsen.

Dag 1 - Udrejse til Vietnam
Afrejse fra Billund Lufthavn til Vietnams hovedstad Hanoi. Der er flyskifte undervejs og inkluderet forplejning ombord på flyet.

Dag 2 – Ankomst til Hanoi
Efter ankomst til Vietnams hovedstad Hanoi bliver du mødt af din guide, som kører dig til dit hotel, hvorefter resten af dagen er til fri disposition. Allerede på denne første køretur gennem Hanoi kan du indsnuse den franske atmosfære med brede boulevarder, okkerfarvede bygninger i kolonistil og de omkringliggende søer og haver. Hanoi betyder ”baglandet mellem floderne” og ligger på hellig jord i Den Røde Flods delta midt i det nordlige Vietnam. Hanoi har en lang historie bag sig. Fra byens besættelse af franskmændene i 1882, administrativt centrum for det franske protektorat Tonkin og fra 1902-1945 for hele Fransk Indokina, Augustrevolutionen i 1945 samt hovedstad i Nordvietnam frem til 1976. Du skal overnatte i Hanoi de kommende 2 nætter.

Dag 3 - Sightseeing i Hanoi. Tilkøbsudflugt til Vanddukketeater
Guiden møder dig på hotellet og dagen begynder med et besøg ved Ho Chi Minhs imponerende marmormausoleum og i Ho Chi Minhs tidligere hjem. Du ser Præsidentpaladset og fortsætter til En-søjle-pagoden. Herefter besøger du Litteraturtemplet, som blev grundlagt i 1070 og er et udsøgt eksempel på traditionel vietnamesisk arkitektur.
Efter frokost du skal på en spændende tur med ”cyclo”, cykeltaxier, rundt i byens gamle bydel. Den gamle bydel kan dateres tilbage til det 13. århundrede og omtales ofte som ”de 36 gader”. På cykeltaxaturen passerer du utallige små charmerende huse og butikker, alle vegne er der en heftig aktivitet. Efter cykelturen leder guiden dig på en afslappende spadseretur omkring Hoan Kiem-søen, der ligger som Hanois hjerte midt i byen og er et livgivende åndehul for byens indbyggere. Rundt om søen er der et bælte af træer og grønne plæner og her slapper Hanoi af. Søen har to små øer. Den ene med Skildpadde Tårnet, Thap Rua og den anden med Ngoc Son Templet, som du besøger. Du overnatter i Hanoi. Morgenmad og frokost er inkluderet.

Dag 4 - På egen hånd i Hanoi eller tilkøbsudflugt til Ninh Binh, ”landjordens Halongbugten”
I dag har du mulighed for at udforske Hanoi på egen hånd. Du kan også tage med på en enestående heldagsudflugt til Ninhbinh med cykeltur mellem rismarkerne, frokost og en sejltur på floden i Van Long Nature Reserve. Denne dag inkluderer morgenmad.

Dag 5 - Minikrydstogt på Halongbugten
Du bliver hentet på hotellet om morgenen og kørt til Halongbugten. Køreturen går gennem Den Røde Flods delta og gennem de mange rismarker og små landsbyer på vej mod næste mål, Halongbugten. I den store og billedskønne bugt rejser mere end 3.000 kalkstensøer sig stejlt fra bugtens rolige vand. Herfra skal du sejle med et hyggeligt skib. Det lille krydstogt i den smukke Halongbugt varer det næste døgn, hvor du er indkvarteret i en hyggelig kahyt med eget bad og toilet. Når du er blevet indkvarteret, stævner skibet ud på bugtens smaragdgrønne vand mellem hundredvis af småøer, mens du spiser frokost. Sejlturen mellem de mange tusinde øer er betagende smuk og undervejs går du i land for at besøge imponerende grotter, der med adskillige smukke kamre betager sanserne. Har man mod på det, er der også mulighed for en svømmetur. De magelige vælger dog blot slappe af på dækket med en kølig drink, inden aftensmaden serveres. Udsigten fra både kahytten og skibets dæk er enestående, og krydstogtet i bugten er uden tvivl én af de helt store oplevelser på rejsen. Der er inkluderet morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 6 - Halongbugten – Hanoi – fly til Hué
Til bådens stille vuggen og bølgernes sagte skvulpen vågner du tidligt om morgenen, hvor der bliver serveret kaffe og te, inden du stiger ombord i en mindre båd for at udforske en af de fantastiske grotter. Efter den lille udflugt vender du tilbage til junken og fortsætter ind blandt bugtens små øer, mens der bliver serveret brunch ombord. Du siger farvel til bådens venlige personale og kører tilbage til Hanoi lufthavn. Herfra flyver du til Hué i det centrale Vietnam. Hué ligger i det centrale Vietnam ca. 660 km syd for Hanoi. Hué har i dag en kejserlig aura og er en rolig, fredfyldt og afslappet by at besøge. I Hué bliver du hentet i lufthavnen og kørt til hotellet, hvor du skal overnatte de kommende 2 nætter. Der er inkluderet morgenmad.

Dag 7 - Sightseeing i Hué
Du begynder morgenen med et besøg til det Kejserlige Citadel i Hué. Det er skabt med Beijings ”Forbudte By” som forbillede, og citadellet er omkranset af tre mure. I midten finder man Tu Cam Thanh, eller ”den lilla indhegning”, også kendt som ”Den Forbudte By”, hvor kejseren havde sine private gemakker. Hués ”Forbudte By” blev praktisk talt ødelagt under Tet-offensiven i 1968, og lå forsømt og i ruiner indtil vietnameserne i 1990’erne anerkendte det som en turistattraktion. I dag er området udpeget som UNESCO verdensarv, og citadellet restaureres langsomt og omhyggeligt. Fra citadellet kommer du på sejltur på Duftenes Flod. Målet er Thien Mu Pagoden, hvis 21 meter høje tårn er en af de mest berømte bygninger i hele Vietnam. Herefter er det tid til frokost. Frokosten er vegetarisk og tilberedes og serveres af nonnerne i Lien Hoa Pagoden, og du har mulighed for at se, hvordan den lækre mad tilberedes over brændekomfur. Som noget helt specielt spiser du sammen med nonnerne, og de deltager gerne i snakken. Efter frokost besøger du Tu Duc gravmæle. Næste stop på turen er Thanh Tien landsbyen, der er berømt for at have fremstillet papirblomster i over 300 år. Du møder landsbyens beboere og får mulighed for at fremstille din egen papirblomst. Med dit besøg støtter du et håndværk og en landsby, der ellers har svære kår. Du overnatter i Hué Der er denne dag inkluderet morgenmad og frokost.

Dag 8 - Hué – Hoi An
Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og fra Hué bliver kursen sat mod Hoi An. Køreturen går over det smukke Hai Van-pas, ”Skyernes Pas”, gennem et bjergrigt område med spektakulære udsigter og videre ned langs kysten, hvor vejene snor sig ind og ud langs de blå laguner ved Det Sydkinesiske Hav. Ved frokosttid ankommer du til den charmerende lille by Hoi An, der er en af Vietnams hyggeligste byer, og det er ikke uden grund, den er optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. En gåtur i gaderne mellem de gamle huse, broer og templer føles som en vandring i en unik lille tidsboble i den gamle handelsby. Om eftermiddagen er der en guidet gåtur i den lille hyggelige by for at få et indtryk af byen og historien. Du besøger den cantonesiske forsamlingshal og går mellem de gamle huse til Den Japanske Bro, som om noget er selve symbolet på Hoi An. På den anden side af broen fortsætter du langs floden til det franske kvarter. Undervejs kan du udse dig en af Hoi Ans gode og hyggelige restauranter til din aftensmad. Du bor de kommende 2 nætter i Hoi An. Morgenmad er inkluderet denne dag.

Dag 9 - På egen hånd i Hoi An eller tilkøbsudflugt halvdagscykeltur på landet
Dagen er til fri disposition. Du har mulighed for at tilkøbe en halvdagsudflugt. Du overnatter i Hoi An. Der er denne dag inkluderet morgenmad.

Dag 10 - Hoi An – Ho Chi Minh City. Tilkøbsudflugt til middagskrydstogt
Formiddagen er til fri disposition, indtil du bliver du kørt til lufthavnen i Danang og flyver til Ho Chi Minh City. Efter ankomst i Ho Chi Minh City bliver du kørt til dit hotel. Resten af dagen er til fri disposition. Ho Chi Minh City hed tidligere Saigon, men byen er vokset og navnet Ho Chi Minh City dækker hele byen, mens Saigon nu er en bydel. Byen er den mest “vestlige” blandt Vietnams byer og den er hjemsted for 7,5 millioner mennesker og har en blomstrende og fri markedsøkonomi. Det er en by med forbløffende kontraster: elegante internationale hoteller, eksklusive restauranter og moderne barer og dette side om side med gadekøkkener, støjende cykeltaxaer og knallerter. Højhuse og indkøbscentre kappes om pladsen med frugt- og grøntsagsmarkeder, pagoder og karaokebarer. Summende, blomstrende, tæt pakket, kaotisk – og alligevel stadig med elegante franske koloniboulevarder. Du overnatter de kommende 2 nætter i Ho Chi Minh City. Morgenmad er inkluderet denne dag.

Dag 11 - Sightseeing i Ho Chi Minh City. Tilkøbsudflugter til Cu Chi tunneller til Saigon gadekøkkener
I eftermiddag er er sightseeing i Ho Chi Minh City. Turen til Krigsmuseet, hvor størstedelen handler om Vietnamkrigen. På museet kan du se mange af de våben, amerikanerne anvendte, og der er flere fine, men barske fotoudstillinger, hvor mange af de pressefotos, der gik verden rundt, er udstillet. Efter dette går turen videre rundt i Ho Chi Minh City for at se på nogle af kolonitidens gamle bygninger fra det 19. århundrede bl.a. den katolske Notre Dame-katedral, postkontoret, ”Hotel de Ville” og rådhuset. Du kommer også omkring Genforeningspaladset, der i 1960´erne var regeringsbygning for den sydvietnamesiske regering og hjem for præsidenten. Du overnatter i Ho Chi Minh City. Denne dag har inkluderet morgenmad.

Dag 12 - Ho Chi Minh City – Can Tho i Mekongdeltaet
I dag kører du fra Ho Chi Minh City til Can Tho, der ligger i Mekong-deltaet. Turen tager ca. 4 timer. Mekong-deltaet er dannet ved aflejringer fra den mægtige Mekong-flod, som har sin oprindelse i det tibetanske højland ca. 4.500km mod nord. Fra dens udspring bugter floden sig vej gennem Kina, Myanmar, Laos, Cambodia og det sydlige Vietnam, før den flyder ud i Det Sydkinesiske Hav. Ved ankomsten til Can Tho kører du til hotellet og bliver indkvarteret. Herefter er resten af eftermiddagen til fri disposition til at nyde det herlige lokale marked og livet langs floden. Om aftenen kan du nyde middagen på en af restauranterne ved flodbredden. Du overnatter i Can Tho. I dag er der inkluderet morgenmad.

Dag 13 - Det flydende marked i Can Tho, cykeltur og sejlads i Mekong-deltaet, kørsel til Saigon
I dag skal du tidligt op for at opleve Sydøstasiens største flydende marked, der ligger i Cai Rang tæt på Can Tho. Det er et unikt og meget farvestrålende marked, og det er en fantastisk oplevelse at se, hvordan varerne handles hen over rælingen på de hundredvis af både. Du kommer på en fantastisk sejltur ad floder og smalle kanaler, hvor livet går sin vante gang. Derefter går turen til et traditionelt familieejet ”nuddelværksted”, hvor du oplever, hvordan nudler bliver fremstillet på traditionel vis. Du får smagprøver på nudlerne og andre af Mekongdeltaets specialiteter. Herefter skal du på cykeltur gennem landskabet mellem frugtplantager, grøntsagsmarker, palmer, rismarker, bifloder og kanaler. Her findes netop det farverige og eksotiske Vietnam, som mange har set på billeder. Guiden leder dig frem til en cacao plantage, hvor du lærer om anvendelsen af cacao i alt fra chokolade til kosmetik, cacaomælk og cacaovin. Først på eftermiddagen går turen tilbage til Ho Chi Minh City, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. Du overnatter i Ho Chi Minh City. Der er inkluderet morgenmad og frokost denne dag.

Dag 14 - Ho Chi Minh City – hjemrejse
Dagen er til fri disposition. Der er transfer til lufthavnen, og du flyver hjem til Danmark. Der er flyskifte undervejs. I dag er der inkluderet morgenmad samt forplejning på flyrejsen.

Dag 15 - Ankomst i Danmark
Efter en fantastisk oplevelsesrig rejse ankommer du til Danmark – nærmere bestemt Billund Lufthavn.

Hoteller
I løbet af rejsen skal vi indkvarteres på en række forskellige hoteller. Vi skal bo på Hanoi Boutique Hotel & Spa i Hanoi, der er et 3-stjernet hotel. Herefter skal vi bo på et 4-stjernet skib ved navn Emeraude i Halongbugten. Dernæst indkvarteres vi på Êmm Hotel Hué i Hué, der har 3 stjerner, hvorefter vi skal vi bo på Êmm Hotel Hoi An i Hoi An. I Ho Chi Minh City skal vi bo på Signature Saigon Hotel. Rejsen sidste indkvartering er på det 3 stjernede Kim Tho Hotel i Can Tho.

Bemærk
Teknisk arrangør er Ruby Rejser.
Ruby Rejser er medlem Rejsegarantifonden - nr. 206 Ruby Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureauforening
Minimum deltagere er 2 personer.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Flytider kan variere ved tidsændringer.
Gæsten vil blive kontaktet via mail eller per telefon efter bestilling.
Rejsebeviser fremsendes pr. e-mail

Specifikationer

SKU:
#634

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S