Ring til os: +45 65 45 58 59

Få pladser

The Kilkennys 2019

Koncert i Horsens

Glæd dig til en festlig koncert med det fantastiske irske folkeband The Kilkennys. Oplev den autentiske irske stemning, når bandet forvandler traditionelle irske-keltiske toner til fængende moderne irsk popmusik. Tag med til en betagende musikalsk aften i selskab med den internationale anerkendte kvartet.

Dato Den 28.03.2019 kl. 20.00. Horsens Ny Teater. Dørene åbner kl. 19.00. Få billetter

Pris inklusiv en billet.

Bemærk I perioden fra den 31.05.2018 – 29.06.2018 kunne man som abonnent helt eksklusivt købe billet før alle andre til en eksklusiv fordelspris.

Din pris fra: DKK 295,00

+ 30 kr. gebyr.

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Om The Kilkennys
The Kilkennys består af i alt fire charmerende irske sangfugle Davey Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion. Bandet er højt elsket blandt det irske folkefærd og er særligt kendt for deres unikke evne til at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik. Der er altid garanti for en festlig aften til koncert med de dygtige musikere. Med sig på scenen har de et væld af instrumenter heriblandt bodhran, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte og bas samt deres vokale talent.

The Kilkennys i udlandet
Det er ikke kun i hjemlandet The Kilkennys imponerer med deres fantastiske irske popmusik. Kvartetten har med stor succes turneret over hele verden og er særligt populære i både Skotland og USA. Foruden stor international succes har The Kilkennys delt scener med nogle af Irlands største musikalske ikoner heriblandt Shane MacGowan og Finbar Furey. I 2019 kan du glæde dig til at opleve den festlige stemning og betagende musik, når The Kilkennys turnerer Danmark rundt med masser af hits i bagagen.

Program
Kom til en festlig koncert med den musikalske kvartet The Kilkennys. Oplev den fantastiske irske stemning, når bandet fortolker de traditionelle irske-keltiske toner og forvandler disse til moderne irsk popmusik. Glæd dig til en fantastisk aften med masser af hits, når The Kilkennys for 5. gang besøger Danmark.

Bemærk
Teknisk arrangør er CSB Island Entertainment.
Der er tale om nummererede siddepladser.

Specifikationer

SKU:
#658

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S