Ring til os: +45 65 45 58 59

The Beatles Story

på Gram Slot

Vi kommer helt tæt på et af verdens største bands The Beatles, når den Holstenske Lade på Gram Slot inviterer indenfor til en ganske speciel aften! Glæd dig til at komme bag gruppen og deres sange. Alex Bødiker vil fortælle os historien, og det hele bliver krydret med de hits, som vi elsker og kender – fortolket på en helt ny måde. Som abonnent får du en velkomstdrink med i prisen.

dato 11.05.19 kl. 20.00, den Holstenske Lade på Gram Slot.

Pris Fordelspris 220 kr. + 15 kr. gebyr. Normalpris 245 + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusiv en billet. Er du abonnent, er der en velkomstdrink inkluderet i prisen.

Tilkøb: Buffet 249 kr. Arrangementet begynder kl. 18.00.

Din pris fra: DKK 220,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

The Beatles Story
The Beatles har haft umådelig stor betydning for millioner af mennesker gennem mere end et halvt århundrede. Næsten alle kender en masse Beatles-sange og har sikkert sunget med, når man har hørt dem i radioen. Men hvad med historien bag gruppen og deres sange? 

På denne aften kommer du bag om gruppens store musikalske talent, både kompositorisk og udøvende. Du vil opleve The Beatles fra tre generationers synspunkt, og det vil give dig muligheden for at opleve The Beatles på en helt ny måde.

Der vil være masser af den musik, som vi elsker og kender. Men sangene vil udsættes for forskellige arrangementer lige fra akustisk guitar til symfoniorkester. Alex Bødiker vil imellem musikken fortælles os om The Beatles og deres historie. Og der vil være masser af sjove historier og anekdoter.

Bemærk
Gram Slot er teknisk arrangør.
Medbring din tilsendte billet på dagen.

Specifikationer

SKU:
#993

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S