Ring til os: +45 65 45 58 59

Salget er lukket
<
>

Tenerife

Fantastisk 7-dages ferie

Tag på en skøn 7-dages voksenferie til Tenerifes solrige sydkyst. Playa de las Américas tilbyder lækre strande, gode shoppemuligheder og massevis af restauranter og barer. På det fantastiske Sunprime Coral Suites & Spa er der mulighed for til at slappe af ved den opvarmede pool, nyde udsigten fra tagterrassen eller give sig i kast med de forskellige aktiviteter, der udbydes.

Dato Afrejse fra Billund: Den 02.12.2018 4.999 kr. // Den 16.12.2018 3.999 kr.

Pris inklusiv fly Billund-Tenerife t/r med Thomas Cook Airlines, 1-værelses Classis suite med balkon, gratis wi-fi overalt på hotellet, guideservice og billet sendt pr. mail (prisen er pr. person).

Bemærk Prisen inkluderer ikke mad på flyet 179 kr., bus fra lufthavn til hotel 200 kr., morgenmadsbuffet alle dage 475 kr., Sunprime Inclusive 1.660 kr., Sunprime ALL Inclusive 2.250 kr., Bo 1 person alene i dobbeltværelse (begrænset antal) fra 2.300 kr., billet sendt med PostNord 100kr. (billet sendt på mail gratis) samt afbestillings- og rejseforsikring.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Playa de las Américas
På Tenerifes solrige sydkyst finder man det moderne og yderst velfungerede ferieområde Playa de las Américas. Området tilbyder lækre strande, et væld af aktiviteter, gode shoppemuligheder, restauranter, barer og natklubber. Her er noget for enhver smag – uanset om man er til en aktiv eller afslappende ferie. Med andre ord er det et rejsemål for alle.

Program
Glæd dig til en fantastisk 7-dages ferie uden børn, når turen går til Playa de las Américas på Tenerife. Vi bor på det skønne Sunprime Coral Suites & Spa, der ligger tæt på centrum. Fra hotellet er der således ikke langt til de mange butikker, restauranter og barer. Strandpromenaden og den velbesøgte strand ligger også i kort gåafstand fra hotellet. Har du brug for at koble af, er der rig mulighed for at benytte hotellets fantastiske tagterrasse, hvorfra man kan nyde solen og den gode udsigt. Ønsker du derimod en aktiv ferie, finder du nogle af Tenerifes bedste golfbaner i området. Desuden tilbyder hotellet flere forskellige træningshold samt et motionsrum for dig, der vil træne på egen hånd. En ferie på Sunprime Coral Suites & Spa giver mulighed for at tilrettelægge ferien, præcis som man ønsker.

Hotel
Det 4-stjernede Sunprime Coral Suites & Spa danner rammen for denne skønne ferie til Tenerifes solrige sydkyst. Her er værelserne indrettet med smarte detaljer og en skøn balkon. Hotellet indeholder en fantastisk pool, der opvarmes til en behagelig temperatur, når vejret bliver køligere. Som gæst på hotellet har man også adgang til motionsrum, træningshold, restaurant, bar, poolbar og internet. Der er desuden mulighed for at tilkøbe en af hotellets lækre måltidspakker.

Vil du se mere? Klik her.

Bemærk
Teknisk arrangør er Spies A/S.
Spies kontakter jer hurtigst muligt indenfor 48 timer på hverdage. Ønsker du hurtig bestilling ring på 70104200 og henvis til Turnr. 4135 og JFM.
OBS! Forbehold for udsolgte datoer og trykfejl.
Gennemføres uanset antal.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.

Specifikationer

SKU:
#668

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S