Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt

Svend Brinkmann

Inkl. foredrag + mad

Erhvervsakademi Dania inviterer Randers Amtsavis’ abonnenter til et spændende foredrag med Svend Brinkmann. Inden selve foredraget vil der være en rundvisning på Erhvervsakademi Dania, Randers’ største videregående uddannelsesinstitution med over 900 studerende. Efter rundvisningen vil der være lidt mad og drikke, og så går Svend Brinkmann bagefter på scenen.

Dato 09.01.19 kl. 17.30-21.00 hos Erhvervsakademi Dania på Minervavej 63, 8960 Randers SØ.

Pris Prisen er inklusiv rundvisning, lidt mad og drikke samt foredrag med Svend Brinkmann

Bemærk Det er kun abonnenter af Randers Amtsavis, som kan trække billetter. Max 2 billetter pr. abonnent.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Svend Brinkmann
Han har siden 2009 været professor i almenpsykologi og kvalitative metoder på Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet.

Samtidig har han skrevet en række bøger og mere end 150 videnskabelige artikler som led i sin forskning. Han har bl.a. skrevet ”Det sørgende dyr” (2018), som går i dybden med sorg og beskriver, hvordan sorgen er et livsvilkår for os mennesker.

Svend Brinkmann blev for alvor kendt, da han i 2014 udgav bogen Stå fast, hvori han gør op med, hvad han beskriver som tidens (selv)udviklingstyranni. Sidenhen kom så opfølgeren Ståsteder og senest bestselleren Gå glip, der handler om begrænsningens kunst. Bøgerne er udgivet på flere sprog.
Svend Brinkmann har også medvirket i radioprogrammet Netværket på P1 fra 2009-2016 og var i 2014 vært på DRK-programmet Lev Stærkt.

Svend Brinkmann har gennem sin karriere modtaget mange priser og legater. Blandt andet modtog han i 2015 DR's formidlingspris Rosenkjærprisen, og Gyldendals formidlingspris sammen med Lene Tanggaard.

Bemærk
Erhvervsakademi Dania er teknisk arrangør.
Medbring din tilsendte billet.
Det er kun abonnenter af Randers Amtsavis, som kan trække billetter.
Max 2 billetter pr. abonnent.

Specifikationer

SKU:
#885

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S