Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Svalbard: Nordlyseventyr

Inkl. fly, hotel, forplejning

Oplevelsesrejen til Svalbard er populær – og derfor tilbyder vi nu en ekstra rejsedato! Glæd dig til en magisk 5-dages rejse til det arktiske ø-rige Svalbard, som er et af verdens bedste steder at se nordlys. Oplev en stemningsfuld aften på Camp Barentz med middag, nordlysfortællinger og mulighed for at se et magisk lysshow på himlen. Tag med Bæltevognen på Nordlyssafari og slap af og nyd de dejlige faciliteter på Radisson Blu Hotel Polar. Med på turen er en dansk rejsleder, som vil guide os sikkert gennem rejsen.

Dato Den 17.01.2019 – 21.01.2019 UDSOLGT // Den 24.01.2019 – 28.0.2019 UDSOLGT // EKSTRA DATO den 07.02.2019 - 11.02.2019.

Pris inklusiv fly Billund-Oslo-Longyearbyen t/r, inkl. bagage (20 kg) og håndbagage (10 kg), transfer til/fra lufthavn i Oslo og Longyearbyen, 4 overnatninger i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, 3 x aftensmad samt 2 udflugter på Svalbard og dansk rejseleder.

Bemærk Enkeltværelses tillæg 1000 kr. Ønsker du at foretage et eller flere tilkøb, så noter det venligst i kommentarfeltet, der fremkommer efter, du har kliket køb.

Tilkøb: Udflugt nordlyssafari med hundeslæde 1148 kr.

Prisen inkluderer ikke transfer til/fra Billund lufthavn.

Din pris: DKK 9.498,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Svalbard – en rejsedestination ud over det sædvanlige
Svalbard er en øgruppe, der ligger placeret lige mellem Norge og Nordpolen. Øgruppen byder på enestående naturoplevelser med et landskab præget af smukke arktiske ødemarker. Svalbard er også hjemsted for et unikt dyreliv, der blandt andet omfatter et par tusinde isbjørne. Historisk set har hvalfangst været et vigtigt erhverv i Svalbard. Dette er dog langt fra årsagen til, hvorfor øgruppen er et attraktivt rejsemål i dag. Fra oktober til januar domineres himlen nemlig af det fænomenale nordlys, der både kan fanges om dagen og om natten. Det er et fantastisk uforglemmeligt syn, der må opleves på egen hånd.

Program

Dag 1
På førstedagen flyver vi fra Billund til Oslo. Efter ankomst skal vi med bustransfer fra lufthavnen til hotellet. På afgange med afrejse den 17.01.2019 eller den 24.01.2019 foregår overnatning på Quality Airport Hotel Gardermoen, hvor overnatning på afgangen med afrejse den 07.02.2019 foregår på Thon Hotel Gardermoen. Begge hoteller lidt tæt på lufthavnen.

Dag 2
Vi starter dagen med at tage bustransferen tilbage til lufthavnen i Oslo. Herfra skal vi flyve til Longyearbyen på Svalbard. Efter ankomst skal vi med bustransfer til vores hotel. Om aftenen skal vi til nordlysaften på Camp Barentz, som er en 3 timers udflugt. Nordlys over Svalbard kan forekomme 24 timer i døgnet i polarnatsperioden. Dette fantastiske fænomen (Aurora Borealis) opstår i samspillet mellem partikler, der strømmer ud af solen, solvind og jordens atmosfære. Nordlyscampen, Camp Barentz, ligger ca. 10 kilometer øst for Longyearbyen ved foden af Gruve 7 fjeldet. Lejren har en fantastisk beliggenhed uden lysforurening. Vi bliver transporteret i bus, som stopper lidt udenfor lejren, og du bliver budt velkommen af vores vært, der følger med dig det sidste stykke vej. Værterne vil være bevæbnet med rifler for at beskytte mod isbjørne. Inde i varmen er der tændt op i bålet, og der serveres varm mad, mens værten tilbyder forelæsninger og billeder. Forelæsningerne vil naturligvis dreje sig om nordlyset. Vi håber selvfølgelig at opleve det magiske nordlys, men kan desværre ikke garantere, at det vil forekomme alle dage.

Aftenen er inklusiv middag og drikkevarer. Vi skal overnatte på Radisson Blu Hotel Polar.

Dag 3
I dag skal bruges på egen hånd. Du kan for eksempel besøge Svalbard Museum, handle taxfree eller slappe af på hotellet, hvor der både er sauna og udendørs jacuzzi. Derudover er det muligt at tilkøbe nordlyssafari med hundeslæde (læs mere om turen efter programmet). Denne udflugt er ikke inkluderet i prisen. Om aftenen skal vi nyde en velsmagende 3-retters middag inkl. kaffe. Vi overnatter igen på Radisson Blu Hotel Polar.

Dag 4
Vi starter dagen med morgenmad på hotellet – og så kan dagen bruges som du vil, inden at vi skal på en sjov oplevelse i form af Nordslyssafari med Bæltevogn. Turen starter med et visit ved den gamle nordlysstation, hvor alt nordlys-research blev foretaget indtil for få år siden. I området vil guiderne lave flere stop undervejs for at kigge efter Aurora Borealis. Ruten videre bliver valgt efter vejr og forholdene på dagen. Mellem den 14. november og 29. januar sker der hvert år et fantastisk fænomen: polarnat. Her kommer solen ikke over horisonten, hvilket gør at Longyearbyen kun oplyses af gadelamper, nordlyset og månen der glitrer i sneen. I perioden er der ydermere dobbelt chance for at se nordlys, da nordlyset også kan ses om dagen! Dette er en perfekt tur til dig som ønsker fordelen af at køre med et varmt køretøj sikkert ud af byen. Oplev den fantastiske kombinationen af mørke og glimtende himmel. Turen tager ca. 2,5 time og kører 2 gange på dagen kl. 14.00 – 16.30 og 20.00 – 21.10.

Om aftenen skal vi indtage en skøn 3-retters middag inkl. kaffe. Vi skal igen overnatte på Radisson Blu Hotel Polar.

Dag 5
Femte- og sidstedagen skal vi bruge på at komme retur til Billund og Danmark. Vi tager bustransfer fra hotellet til lufthavnen i Longyearbyen. Herfra flyver vi til lufthavnen i Oslo, hvorfra rejsen går videre mod Billund.

Tilkøb: Nordlyssafari med hundeslæde – 4 timer
Polarnatten er en speciel stemningsfuld tid på året, og at køre under den stjerneklare himmel og måske opleve nordlyset, er en oplevelse man ikke bør gå glip af. Hundene vil gø med utålmodighed, men så snart vi kommer i gang, vil den arktiske ro falde over os. De ivrigste hunde vil sætte i et højt tempo, men efter et par kilometer vil de fortsætte i et behageligt tempo. Ude i polarnatten slukker vi lygterne, og efter et kort stykke tid vil bjergenes konturer vise sig. Det snedækkede landskab afspejler lyset fra månen og stjernerne, og hvis vi er heldige, nordlyset. Inden afgang vil du få en glimrende introduktion til hundeslæden og fornøjelsen ved at arbejde med polarhunde. Guiden går forrest med to gæster, og vi går derefter 2 og 2 på hver hundeslæde. I skiftes til at køre slæden og sidde på den.

Sværhedsgrad for turene
Camp Barentz: Passer for alle
Nordlyssafari med bæltevogn: Passer for alle.
Nordlyssafari med hundeslæde: Gennemsnitlig fysisk form

Hoteller
På rejsen skal vi overnatte på 2 forskellige hoteller. Afhængig af afrejsedato foregår overnatning i Oslo på enten Quality Airport Hotel Gardermoen eller Thon Hotel Gardermoen - begge beliggende tæt ved lufthavnen i Oslo. Her skal vi blot sove en enkelt nat, inden rejsen fortsætter mod Svalbard. På Svalbard har vi 3 skønne nætter på Radisson Blu Hotel Polar i Longyearbyen.

Bemærk
Teknisk arrangør er Ruby Rejser. Ruby Rejser er medlem Rejsegarantifonden - nr. 206 Ruby Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureauforening.
Minimum antal deltagere er 10 personer.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Flytider kan variere ved tidsændringer.
Efter bestilling vil du blive kontaktet via mail eller per telefon.
Rejsebeviser fremsendes pr. e-mail.

Specifikationer

SKU:
#628

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S