Ring til os: +45 65 45 58 59

Salget er lukket
<
>

St. Binderup Kro

Autentisk 2-dages ophold

Kobl af fra hverdagen med 2 skønne dage i Vesthimmerland. Én af Danmarks mest autentiske kroer danner rammen om dette hyggelige og afslappende ophold. St. Binderup Kro står for forplejning morgen og aften, mens I bestemmer, hvordan dagene skal bruges. Nyd den skønne natur i området omkring kroen eller tag en smuttur til Aalborg og udforsk byens mange muligheder.

Dato Mulighed for ankomst alle dage i perioden 11.01.2019 – 10.12.2019.

Pris Fordelspris 899 kr. // Normalpris 1649 kr.
Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv kaffe og kage ved ankomst, 2 overnatninger, 2 x lækker morgenbuffet, 1 velkomstdrink samt 2 x 3-retters menu.

Bemærk Tillæg for enkeltværelse er 400 kr.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Udforsk Limfjordslandet
Limfjordslandet byder på masser af kringlede vige, enorme bredninger og næsten 100 øer. Her får man idyl for alle pengene, når man går på opdagelse i den smukke natur, der omgiver St. Binderup Kro. Området er dog ikke kun natur. Bare en ½ times kørsel fra kroen ligger storbyen Aalborg med gode shoppemuligheder og massevis af cafeer og restauranter.

Program
Kroen tager godt imod jer med både kaffe og kage. Senere på aftenen serveres en velkomstdrink samt en velsmagende 3-retters menu inspireret af det klassiske danske krokøkken. Aftenen er til fri disposition. Efter en god nattesøvn står det venlige kropersonale klar med en lækker morgenbuffet i kroens hyggelige restaurant. Herefter har I hele dagen til at udforske området omkring Limfjorden. Om aftenen serveres endnu en velsmagende 3-retters menu – og morgenen efter står morgenbuffeten igen klar, inden det er tid til at checke ud.

St. Binderup Kro
Når man træder ind af døren på St. Binderup Kro mærker man med det samme kroens unikke autentiske atmosfære. På Kroen finder man blandt andet en hyggelig restaurant, der serverer gode klassiske danske retter. De velindrettede værelser findes både i kroens hovedbygning og de tilhørende annekser. Her er der rig mulighed for at slappe af og få en god nats søvn efter en oplevelsesrig dag.

Bemærk
Teknisk arrangør er Small Danish Hotels.
Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte datoer.
Ved telefonbooking på tlf. 70 80 65 06 oplys da venligst priskode L24k og rabatkode 2701.

Specifikationer

SKU:
#806

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S