Ring til os: +45 65 45 58 59

Sound of Christmas

i Kolding

Glæd dig til et alternativ til de velkendte juleshows. Til december i år kan du nemlig opleve Sound of Christmas i Kolding, som med et ekvilibristisk hold af sangere og musikere giver os en fornøjelig julekoncert. På scenen kommer du til at opleve Annette Heick, Maria Lucia og Mikkel Schrøder, som bliver akkompagneret af en oplagt liveband.

Dato Den 11.12.18 kl. 20.00, Comwell Kolding Teater, 6000 Kolding. Dørene åbner kl. 19.30.

Pris Kategori A: Fordelspris 345 kr. + gebyr. Normalpris 395 kr. + gebyr. // Kategori B: Fordelspris 315 kr. + gebyr. Normalpris 365 kr. + gebyr. // Kategori C: Fordelspris 275 kr. + gebyr.
Normalpris 325 + gebyr.

Din pris fra: DKK 275,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Juletradition for både store og små
I den søde juletid er der masser af traditioner – og man må sige, at julekoncerter er en tradition for både de store og små i familien, som har vundet indpas hos mange. Over hele landet finder du større og mindre julekoncerter, som med god musik giver julestemningen et nyk i vejret. Og i år kan du opleve en julekoncert, som giver sin fortolkning af den perfekte julekoncert – nemlig Sound of Christmas.

Sound of Christmas
I Sound of Christmas jonglerer Annette Heick, Mikkel Schrøder og Maria Lucia med de gamle julesange og giver de folkekære klassikere en nyfortolkning. Julesangene smelter sammen i fede vokalarrangementer og tilsættes dans, humor og gimmicks. Der er noget for enhver smag – så både voksne og unge nyde julestemningen.
Det bliver en aften med klassikere, nye toner og skønne overraskelser. Med sig har Annette Heick, Mikkel Schrøder og Maria Lucia Danmarks bedste juleshowband.

Bemærk
Der er tale om nummererede pladser.
Teknisk arrangør: Hospitalsklovnene Trekantsområdet

Specifikationer

SKU:
#613

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S