Ring til os: +45 65 45 58 59

Salget er lukket

Sommerferie i Tyrol

7 dage: 4 retters middag m.m

I den gamle fæstningsby Nauders er oplevelserne mange for både store og små. Det er det 4-stjernet Hotel Margarete Maultasch, som danner rammen for en fantastiske ferie for dig og hele familien. Nyd udsigten til de mange alpetoppe, og tag på udflugt ud i den smukke natur. Der er kun få kilometer til både den italienske og schweiziske grænse – og med et Summer Card oplevelsespas i hånden har du garanti for en masse sjove aktiviteter. Det bliver familiens absolutte feriehit.

Ankomstdato 06.07, 13.07, 20.07 og 27.07.19

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer: 7 overnatninger, 7 x morgenbuffet, 7 x 4-retters middag inkl. salatbuffet, Børnemenu hver aften, 1 Summer Card oplevelsespas (gratis adgang til friluftsbade, guidede vandreture, lokalbus m.m.) og rabat på cykeludlejning. Børnerabat v. 2 voksne: 1 barn 0-5 år gratis, 2 børn 6+10 år ½ pris.

Bemærk Prisen inkluderer ikke: Kurafgift EUR 2,- pr. person over 14 år pr. døgn afregnes direkte med hotellet. Tillæg: Ekspeditionsgebyr 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes hos Happydays.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Familiens feriehit i Tyrol
Nyd en uges ferie i families skød, når I sammen drager til Nauders I Tyrol. Området er et sikkert hit for børn i alle aldre og folk som elsker aktive oplevelser, hyggelige traditioner og naturens smukkeste kulisser. Det er Hotel Margarete Maultasch , som danner rammen for ferien, og her får I beværtning i særklasse. Det 4-stjernet hotel ligger i den charmerende, gamle fæstningsby Nauders, der ligger omgivet af alpetoppe kun få kilometer fra både den italienske og schweiziske grænse.

En ferie med masser af oplevelser
På hotellet og i nærområdet er der masser at give sig til. Start dagen med en dejlig morgenbuffet og begynd planlægningen for dagen. Du kan tag en dukkert i hotellets swimmingpool eller benytte det inkluderede Summer Card, som blandt andet giver gratis adgang til friluftsbadet i Pfunds (14 km). I friluftsbadet er der både vandrutsjebane, børnebassin, beachvolley med mere og kortet giver også fri transport med den lokale bus. Efter en aktiv dag venter der en dejlig madoplevelse i hotellets restaurant bestående af en 4 retters middag inkl. salatbuffet.

Bemærk
Teknisk arrangør er Happydays. Telefon 70203448 eller www.happydays.nu.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

Specifikationer

SKU:
#889

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S