Ring til os: +45 65 45 58 59

Søs Egelind deler ud af sit positive livssyn

Når man hører navnet Søs Egelind er det svært ikke at trække på smilebåndet. Med hendes medvirken som skuespiller i filmklassikeren Den eneste Ene, som stemme til Harry i et hav af DSB-reklamer og som den ene halvdel af duoen Søs & Kirsten, er der ingen tvivl om, at humoren fylder meget i Søs Egelinds tilværelse. Hun er bestemt ikke bange for at kaste sig ud i nye og ukendte udfordringer. Det viser hendes deltagelse i henholdsvis Masterchef og senest Vild med dans, hvor hun imponerer alle og enhver med sit gå-på-mod. 

Årets optimist – kampen mod kræft
Søs Egelinds fantastiske humør og livsglæde kan ingen tage fra hende. Hun er kommet stærkt ud på den anden side af et hårdt kræftforløb. I den hårde kamp mod kræften var der én ting, der var særligt kendetegnede for Søs Egelind; hun blev ved med at have øje for de positive ting i tilværelsen. Hendes unikke evne til at forblive positiv og optimistisk - selv i livets hårdeste stund - medførte, at Søs Egelind i 2017 velfortjent blev kåret som årets optimist. Prisen sætter fokus på personer, der på trods af modgang, formår at forblive optimistiske og vende modgang til medgang. 

Aktuel med nyt foredrag
Søs Egelinds hårde og seje kamp mod kræften viser netop, hvor vigtigt det er at bevare et positivt livssyn – uanset om livet går op eller ned. Søs Egelind har på egen krop erfaret, hvilken betydning humor, et positivt livssyn og evnen til at turde kaste sig ud i nye udfordringer, kan have for både krop og sjæl. Og lige netop dette er Søs Egelind nu fortaler for i hendes nye foredrag ’Slip humoren løs – og brug den i hverdagen’. Her fremkalder hun grin og eftertænksomhed blandt publikum, når hun forklarer, hvordan humor kan bruges som et værktøj til at overkomme alle sure pligter og anstrengende arbejdsopgaver. Søs Egelind spørger: ”Kan man virkelig selv bestemme hvor sjovt livet skal være?”, hvorefter hun svarer med et stensikkert: ”Gu’ kan man da så!”. Oplev den livsbekræftende og selvironiske Søs Egelind dele ud af personlige erfaringer og anekdoter til det inspirerende foredrag. 

Du kan købe din billet til foredraget til en særlig fordelspris allerede i dag: 

Aarhus
Randers
Kolding
Gram
Esbjerg
Viborg

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S