Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt

Smokie koncert

En perlerække af hits

Nu har du mulighed for at opleve det efterspurgte britiske pop rock band Smokie. Bandet har været på toppen i mere end to årtier og solgt over 30 mio. eksemplarer med deres originale og tidløse lyd. Og nu åbner Tobakken i Esbjerg dørene for en festlig aften med fællessang og masser af hits.

Dato Den 09.05.2019 kl. 20.00. Tobakken, Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg.

Pris Prisen er inklusiv koncert med Smokie.

Bemærk Dørene åbner kl. 19.00.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Hits på stribe
Med hits som ”Living Next Door To Alice”, “Have You Ever Seen The Rain”, “If You Think You Know How To Love Me”, ”Oh Carol”, ”Mexican Girl”, ”Needles and Pins” og mange flere er Smokie stadig blandt verdens mest efterspurgte bands. Smokie har solgt over 30 mio. eksemplarer af deres plader i hele verden.

Oplev den unikke Smokie-lyd
Smokie er ikke kun et navn – det er en hel unik lyd. Lyden er så karakteristisk, at bandet Smokie har været på toppen i mere end to årtier og stadigvæk udgiver ny musik. Den originale og tidløse lyd gør Smokie til et af verdens bedst sælgende bands - med en fantastisk musikalsk karriere. Glæd dig til at skråle med på de mange hits, når Smokie spiller op til fællessang på den fede måde.

Program
Kom til en fantastisk aften i selskab med det britiske pop rock band Smokie. Mærk den gode stemning og syng med på alle de gode og velkendte hits. Dørene åbner kl. 19.00, hvorefter koncerten starter kl. 20.00. Det bliver med garanti en festlig aften på Tobakken i Esbjerg.

Bemærk
Teknisk arrangør er CSB Island Entertainment & jvshop.dk.
Der er tale om unummererede pladser.

Specifikationer

SKU:
#769

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S