Ring til os: +45 65 45 58 59

Skt. Hans Aften

I Pakhuset

Hvordan skal du tilbringe Sankthans? Tag venner og familie med på Pakhuset i Randers til en hyggelig midsommeraften. Glæd dig til at smage den overdådige fiske- og vildtbuffet med mange specialiteter.
Der vil være musik fra Morten Simonsen under spisning .Og naturligvis ingen Sankthans uden et vaskeægte bål til at sætte den rette stemning. Der er bål på Tronholmen, hvor båltalen leveres af Christian Degn.

Dato 23.06.2019 kl. 18.30, Pakhuset Randers.

Pris Prisen er inklusiv middag hos Pakhuset. Til avisen abonnenter er der et glas øl eller vin med i prisen.

Bemærk
Prisen er Inkl. alt det du kan spise fra de lækker buffeter
Bemærk at arrangementet er ikke med dans efter spisning!

Din pris: DKK 249,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

En hyggelig Skt. Hans aften starter kl. 18.30 i Pakhuset, hvor du kan gå ombord i et hav af udsøgte delikatesser i de imponerende fiske- og vildt buffeter.

I den overdådige fiskebuffet har man mulighed for at smage mange specialiteter og de forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.
Fiskeretterne arrangeres i en eller to både, som man kan gå til fra.

De varme retter, som f.eks. krondyrkølle, vildtpate og vildsvin, men varierer fra arrangement til arrangement. (de varme retter kan variere fra gang til gang).
Hertil hører en salatbar, som også frit kan benyttes under buffeten.


SANKTHANS AFTEN PÅ TRONHOLMEN
Efter spisningen kan du nyde en dejlig midsommer- og sankthans aften på Tronholmen, med båltale - i år med Christian Degn kendt fra tv - og byens store sankthans bål.
PS! Vi har bestilt godt vejr!

Specifikationer

SKU:
#1029

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S