Ring til os: +45 65 45 58 59

Sepp Piontek

En epoke i dansk fodbold

Oplev manden som ændrede tilgangen til dansk fodbold. I 1980erne bliver Sepp Piontek landstræner for herrelandsholdet i fodbold og med sig bragte han disciplin og ambitioner. For selvfølgelig kunne et lille land som Danmark gøre sig på den store fodboldscene. Tag med til den fede 80er tid og genoplev fodboldfeberen.

Dato 26.02.19 kl. 19.00-20.45, Storcenter Nords Konferencesal, Finlandsgade 17, 8200 Aarhus N.

Pris Fordelspris 219 kr. + 15 kr. gebyr. Normalpris 249 kr. + 15 kr. gebyr.

Din pris fra: DKK 219,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

En epoke i dansk fodbold
Der var engang, hvor det danske fodboldlandshold stort set kun spillede mod Sverige – og tabte. Men så kom 1980’erne og med dem en tysk herre ved navn Josef Emanuel Hubertus Piontek. Bedre kendt som Sepp Piontek. Han blev træneren, som forvandlede det danske landshold til en faktor på ikke blot den europæiske scene, men ligefrem i verdensklasse.

Sepp Piontek
Som fodboldspiller spillede Sepp Piontek for både Werder Bremen og det tyske landshold, men i Danmark er han bedst kendt som træner for det landshold, der for alvor satte Danmark på fodboldlandkortet i 1980erne. Han blev træner for stjerner som Michael Laudrup, Preben Elkjær, Morten Olsen, Frank Arnesen, Jan Mølby og Søren Lerby, spillere som udover præstationer på det danske landshold også alle spillede i storklubber rundt omkring i Europa.
Piontek bragte disciplin og ambitioner til det danske landshold, samt en tro på, at det rent faktisk kunne lade sig gøre for et lille land som Danmark at spille med på de helt store scener – egenskaber som bl.a. også danske virksomheder i det 21. århundrede kan drage nytte af.

Foredraget
Foredraget er en medrivende livsskildring af Sepp Piontek, samt en tur ned af memory lane fra den fantastiske 80´er tid. Genoplev en epoke i dansk fodbold, der efter manges mening bød på noget af det flotteste spil nogensinde set herhjemme.

Bemærk
Teknisk arrangør: MOD til
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#952

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S