Ring til os: +45 65 45 58 59

Rejser

Rejser for alle - Kultur og charterrejser, kør-selv-ferie plus meget mere

Når hverdagen bliver triviel og kedelig, er der ikke andet for end at drage ud i den store verden, for at få tanket op på overskudskontoen. Og det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Derfor kan du i denne kategori finde et bredt udvalg af rejseformer og destinationer, som vi udvælger i samarbejde med vores rejsepartnere. Målet er at tilbyde dig spændende oplevelsesrejser, som giver dig masser af eventyr, indtryk og kultur.

Hvor rejser vi hen...?
Vores rejsekatalog opdateres hele tiden, og derfor kan der være stor variation i, hvilke rejser der udbydes. Alle rejserne er inddelte i forskellige kategorier, for at give dig det mest mangfoldige udbud af rejseformer.
Du kan blandt andet tage med på vores busrejser, som besøger det meste af Europa både historiske destinationer, men også til fantastiske hovedstæder. Du kan også gå på opdagelse i vores Kør-selv-kategori, hvor du finder dejlige kroer og hoteller i både ind- og udlandet. Er du mere til kultur- og naturejser? Så er dette også muligt. Vi har nemlig både rejser til eventyrlige og naturskønne destinationer samt spændende metropoler.
Vores rejsepartnere inkluderer: Bravo Tours, Best Travel, Tiger Rejser, GIBA Travel, Riisskov Travel Partners, Happy Days med flere.

All rights reserved © 2015 - 2017 Jysk Fynske Medier P/S