Ring til os: +45 65 45 58 59

Rav Safari

Hyggelig tur i vinterferien

Kom med på en hyggelig tur til Rømø Strand, hvor vi sammen skal på jagt efter det eftertragtede materiale rav. Programmet inkluderer en skøn gåtur langs vandkanten, hvor vi skal på skattejagt efter ravet og naturligvis nyde den skønne natur undervejs. Tag familien med på en skøn naturtur i vinterferien.

Dato Den 10.02.2019 kl. 10.00 – 13.00.

Pris Voksen: Fordelspris 165 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 175 kr. + 15 kr. gebyr.
Børn: Fordelspris 125 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 135 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusiv en guidet gåtur med naturvejleder.

Bemærk Vi mødes på p-pladsen v. Rømø Supermarked, Lakolk Butikscenter 25, 6792 Rømø.

Din pris fra: DKK 165,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Kort om rav
Det forstenede harpiks, der går under betegnelsen Rav, var tidligere en vigtig handelsvare for kystområderne og blev handlet til høje priser. Rav var i perioder forbeholdt konger og høvdinger, og der var dødstraf for at samle rav. Sådan er det dog langt fra længere.

På jagt efter ”Nordens Guld”
Nu har du mulighed for at komme med på en vaskeægte ravjagt. Jagten foregår på Rømø strand – der er en af Europas bedste og mest indbydende badestrande om sommeren. Rømø strand kan dog meget mere end det. På stranden er der yderlige gode muligheder for at finde rav og andre spændende materialer. Tag med på jagt efter ”Nordens Guld” langs vandkanten på den brede og smukke strand. Det handler om at kigge godt efter – og naturligvis have heldet med sig i sin søgen.

Program
Tag med på en hyggelig tur til Rømø Strand, hvor vi sammen skal på jagt efter det særlige rav. Programmet inkluderer en skøn gåtur langs vandkanten, hvor vi skal på skattejagt efter ravet og naturligvis nyde den skønne natur undervejs.

Bemærk
Teknisk arrangør er Sort Safari.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Varighed: ca. 2½-3 timer
Husk varmt og evt. vind- og vandtæt tøj samt praktisk fodtøj (evt. gummistøvler).

Specifikationer

SKU:
#905

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S