Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt

Pinseudflugt til Rungholt

På tur mod "Den forsvundne by

Har du lyst til en hyggelig pinseudflugt med sejlads, gådefulde historier og en lækker pinsefrokost? Så tag med på denne endagstur til den forsvundne by Rungholt. Glæd dig til en spændende stormflodssafari, en hyggelig sejltur og det fantastiske syn af sæler og fugle. Ud over spændende oplevelser og dramatiske fortællinger kan du se frem til en lækker frokost på en lokal restaurant samt kaffe og kage. Glæd dig til en hyggelig og inspirerende pinseudflugt.

Dato Den 10.06.2019 kl. 11.30 – 19.30.

Pris Fordelspris 885 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 955 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er pr. person og inklusiv frokost, sejlads, kaffe/kage inkl. én ”Farisæer”, bus fra Møgeltønder t/r samt formidling.

Bemærk Vi mødes på p-pladsen ved Schackenborg Slotskro, Slotsgaden 42, Møgeltønder, 6270 Tønder.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Rungholt – Vadehavets Atlantis
Den forsvundne by Rungholt - også kendt som Vadehavets Atlantis - er et fascinerende fænomen. Turen til Rungholt byder på gådefulde historier om en by, der måtte se sig besejret af naturens stormfloder. Tag med på en hyggelig dagstur i Vadehavet, hvor antallet af mystiske, sjove og dramatiske historier om den sunkne by ikke bliver en mangelvare.

Program
Turen starter med en StormflodsSafari i bus gennem marsken i Nordtyskland, hvor der undervejs fortælles dramatiske historier om livet på udsatte steder, hvor menneskene må leve med naturens barske luner. Netop her har begivenhederne omkring de store stormfloder haft god grobund for at udvikle sig til gådefulde fortællinger om sunkne byer.
Pinsefrokosten nyder vi på en lokal restaurant, hvorefter vi sejler ud i Nationalpark Vadehavet med skibet Adler V til området, hvor man har fundet rester og spor efter en by, som menes at være Rungholt. På sejlturen i Nationalpark Vadehavet passerer vi bl.a. sælbanker med masser af sæler og fugle.
Det bliver uden tvivl en hyggelig og inspirerende 2. pinsedag.

Tidsplan
Kl. 11.30 - Afgang med bus fra Møgeltønder. StormflodsSafari – en spændende tur gennem marsken.
Kl. 13.00 – Pinsefrokost
Kl. 15.00 - Sejltur med skibet Adler V gennem det tyske Vadehav mod Rungholt. Kaffe og kage + én ”Farisæer”. Atlantis – sejlads i området, hvor Rungholt lå i fordums tid.
kl. 18.00 - Ankomst Nordstrand.
Kl. 18.15 - Bus retur til Møgeltønder
Kl. 19.30 - Forventet ankomst Møgeltønder

Bemærk
Sort Safari® er teknisk arrangør.
Husk praktisk tøj (evt. vind- og vandtæt).
Husk pas og euro til drikkevarer.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for det uforudsete ting

Specifikationer

SKU:
#910

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S