Ring til os: +45 65 45 58 59

Paul Potts, Esbjerg

Christmas Dreams Tour

De stemningsfulde Paul Potts julekoncerter er blevet en skøn tradition for mange – og heldigvis kan vi igen i år glæde os til en fantastisk oplevelse, når manden med den store stemme besøger flere steder i Danmark. Vi kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor vi skal høre engelske og danske juleklassikere. Den danske sangerinde Kirstine Bonde er med som gæstesolist.

Dato 08.12.19. kl. 16.00, Musikhuset Esbjerg, 6700 Esbjerg. Dørene åbner 30 minutter før.

Pris Fordelspris 265 kr. + 30 kr. gebyr. Normalpris 295 kr. + 30 kr. gebyr.

Din pris: DKK 265,00

+ 30 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Paul Potts julekoncerter i 2019
Den syngende telefonsælger blæste alle omkuld, da han i 2007 fik sit gennembrud i tv-talentkonkurrencen Britain’s Got Talent. Mange husker især Paul Potts tv-performance med den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot, som virkelig viste, hvilken en fantastisk stemme Paul Potts har.
Efter tv-programmet udsendte Paul Potts sit debutalbum, der tordnede op ad hitlisterne og indtog førstepladsen i ikke færre end 13 lande. I dag har albummet solgt 3,5 millioner eksemplarer, hvilket understreger Paul Potts stjernestatus.

De sidste år har Paul Potts besøgt Danmark og afholdt medrivende julekoncerter, og det er blevet til mange gæster de sidste år. Igen kan vi glæde os til at høre hans fantastiske stemme, når han giver sig i kast med danske og engelske julesange. Omgivelserne vil være med til at gøre oplevelsen til noget ganske særligt.

Dansk gæstesolist

Til koncerten er det ikke kun Paul Potts, som vi får glæden af. Han tager nemlig den danske gæstesolist Kirstine Bonde med. Hun er et stort musikalsk talent med mange forskellige genrer på cv’et: pop, opera, operette, Lieder, viser og musicals. Hun har medvirket i en række store forestillinger såsom West Side Story, Evita, Flagermusen, Cosi fan tutte og Farinelli.

Bemærk
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Teknisk arrangør: CSB Island Entertainment.

Specifikationer

SKU:
#1034

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S