Ring til os: +45 65 45 58 59

Få pladser

Ove Dahl & Kurt Kragh

Mød drabscheferne

Kom til foredrag med to af landets mest erfarne drabschefer og hør dem fortælle om Danmarks største mordsager, imens de kaster lys over, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel. Ove Dahl, tidligere drabschef i Københavns Politi og Kurt Kragh, tidligere drabschef i Rejseholdet har masser af historier i bagagen, og dem vil de dele med os på det spændende foredrag. Vi får også indblik i de syv motiver, som oftest ligger bag den ultimative forbrydelse, nemlig drabet.

Dato 29.04.19 kl. 19.30, Musikhuset Esbjerg.

Pris Fordelspris 195 kr. + 30 kr. gebyr. Normalpris 245 kr. + 30 kr. gebyr.

Bemærk 1,5 times foredrag ingen pause. Dørene åbner 30 minutter før.

Din pris fra: DKK 195,00

+ 30 kr. gebyr.

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Mød to af landets mest erfarne og respekterede drabsefterforskere
Drabscheferne Kurt Kragh og Ove Dahl er Danmarks mest erfarne og respekterede drabsefterforskere. Og de har kendskab til nogle af de mest gruopvækkende drabssager i Danmark, hvilket giver dem et fantastisk kendskab til, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel. De er bl.a. kendt fra Kanal 5’s ”Profil af en morder” og har tilsammen udgivet flere bestsellere.

Kurt Kragh er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet, hvor han gjorde tjeneste i over 25 år – primært som efterforskningsleder af en række af de tungeste drabssager både i Danmark og uden for landets grænser.

Ove Dahl har været ansat 40 år i politikorpset, heraf de sidste 8 som drabschef ved Københavns Politi, hvor han også har været souschef og røverichef. Han har gennem sine mange år som drabschef været et velkendt ansigt på TV bl.a. i forbindelse med en række større danske drabssager.

Foredrag
Ove Dahl og Kurt Kragh ser sammen tilbage på nogle af de mest spektakulære drab i nyere dansk historie. I foredraget kommer de to drabschefer med viden, som kun de har kendskab til. Og de vil også beskrive også de syv motiver, der ligger bag den ultimative forbrydelse – at slå ihjel: jalousi, hævn, begær, profit, magt, udstødelse og fanatisme.

Bemærk
Teknisk arrangør Jvshop.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#950

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S