Ring til os: +45 65 45 58 59

Optakt til Formel 1

John Nielsen og Jens Hansen

Vi har billetter til de nye datoer - de andre datoer er allerede udsolgte

Kom og hør de to Formel 1 eksperter John Nielsen og Jens Hansen, når de tager pulsen på den kommende Formel 1 sæson. Arrangementet starter med en dejlig middag, inden de to veloplagte TV-kommentatorer deler ud af deres viden om Formel 1.

Dato Den 05.03.2019(UDSOLGT) eller 14.03.2019 kl. 18.00. Pakhuset Randers.

Pris Prisen er inklusiv middag bestående af stegt flæsk med persillesovs kartofler og rødbeder.
Som abonnent er prisen inklusiv et glas øl eller vin.

Din pris fra: DKK 199,00

inkl. gebyr

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Hør John Nielsen og Jens Hansen fortælle
De to TV- kommentatorer John Nielsen og Jens Hansen er klar til en forrygende aften med formel 1 som omdrejningspunkt. Glæd dig til at høre de to veloplagte TV- kommentatorer fortælle om nye regler, ændringer og forbedringer samt hvordan de enkelte teams er besat. Ydermere skal vi høre om de forskellige teams økonomi – og ikke mindst Kevin Magnussens nuværende situation.

Optakt til formel 1
Der er til stadighed stor fokus på Formel 1– en sport, der byder på store udfordringer, såvel af teknisk som økonomisk karakter. Formel 1 er en kæmpe forretning med budgetter i milliardstørrelsen. Interessant er det, at Formel 1 kan inddeles i 3 forskellige kategorier henholdsvis de rige, de forholdsvis sikre teams og de fattige teams. Sidstnævnte kan måske løbe ind i økonomiske problemer i løbet af året.

Program
Aftenen starter med spisning – stegt flæsk med persillesovs, selvfølgelig med kartofler og rødbeder - hvorefter John Nielsen og Jens Hansen går på scenen og fortæller om Formel 1 sæsonen for 2019. Der er masser af spørgsmål, som de 2 herrer uden tvivl vil komme ind på.

Bemærk
Teknisk arrangør er Pakhuset Randers.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#934

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S