Ring til os: +45 65 45 58 59

Oplev TV-2 & TINA DICKOW

på Valdemars Slot

Glæd dig til to fantastiske koncerter med to af Danmarks meste kendte og populære musik. Tina Dickow og TV-2 – gamle venner og århusianere - deler en fælles historie. TV2 gav nemlig en ung Tina Dickow chancen, som korsanger. Og dette var statskuddet på en succesfuld solokarriere. Både Tina og TV2 giver koncert på Valdemars Slot - og med sig har de både nye og gamle hits.

Bemærk der er tale om et ekstra salg af billetter, til en ny pris.

Dato 21.06.2019, Valdemars Slot. Kl. 20.00 (dørene åbner kl. 17.30)

Pris Prisen er pr. person og inkluderer koncertbillet.

Din pris: DKK 315,00

+ 30 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Nu optræder de hver for sig med hvert sit band på Valdemars Slot. Begge navne er aktuelle med nye albums, TV-2 er lige blevet færdige i studiet med ”Tæt Trafik i Herning”, hvor de har samarbejdet med produceren Greg Walsh, der også var med omkring succeserne ”Rigtige Mænd” og ”Kys Bruden”.
Tina Dickows nye udgivelse ”Fastland”, der viser den melodiske og udadvendte side af hendes sangskriver-talent, er blevet godt modtaget og Gaffa kalder hendes sange for ”i en klasse for sig selv”.

Selv om Tina Dickow senest har optrådt helt solo, er hun tilbage med band, og det bliver altså to stærke front-figurer (Brandt og Dickow) med hver deres band, vi kommer til at høre på Valdemars Slot.

Så kan man jo i sit stille sind håbe på et enkelt fælles nummer med de to mesterlige sangskrivere og sangere – for gammelt venskabs skyld!

Bemærk
Arrangør: Live Culture og GOG Håndbold

Specifikationer

SKU:
#892

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S