Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Oplev smukke Vestnorge

Inkl. hotel, halvpension m.m.

Har du lyst til at opleve smukke fjelde, sprudlende vandfald og imponerende fjorde, så har du nu muligheden. Tag med på denne ubeskrivelige rejse til det smukke Vestnorge, hvor naturoplevelserne står i kø. Oplev Oslos seværdigheder, tag med på verdens smukkeste togtur gennem ubeskrivelige landskaber og bo på skønne hoteller med god forplejning. Glæd dig til en skøn og indtryksrig naturrejse op gennem det fantastiske Vestnorge.

Dato og opsamling 20.07.2019 - 25.07.2019. Se opsamlingssteder under "Beskrivelse".

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv bustransport i 4-stjernet turistbus, hotel med halvpension i 5 nætter, dag til dag program, færge tur/retur, billet til Bergens banen samt Flåm banen, rejseleder samt bidrag til rejsegarantifonden.
Tillæg for enkeltværelse er 1800 kr. // Prisen inkluderer ikke entreer.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos de graa busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.

Din pris fra: DKK 7.499,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Naturen i centrum
Danmarks naboland Norge er kendt for sin ubeskrivelig smukke natur. Særligt Vestnorge er et besøg værd, hvis du har lyst til en naturoplevelse af de helt store. I Vestnorge har du mulighed for at opleve alt fra høje fjelde til dybe fjorde. Smukke vandfald og ubeskrivelige landskaber er blot nogle af de mirakler, den norske natur byder på. Med denne rejse til Vestnorge kan du godt glæde dig til en skøn tur, hvor naturen er i fokus.

Program

Dag 1
Efter at gæsterne er samlet, går turen til Frederikshavn. Her fra skal vi sejle med Stena Line til Göteborg. Når vi kommer i land i Göteborg kører vi op langs den Svenske vestkyst til Oslo, hvor vi spiser sen aftensmad på vores hotel.

Dag 2
Vi starter dagen med lækker morgenmad på hotellet. Derefter ser vi på centrum af Oslo, herunder kongeslottet, Karl Johan gaden, Landstinget, Rådhuset m.v. På vej ud af Oslo besøger vi skihopbakken –Holmenkollen, hvor vi ser det fantastiske bygningsværk og nyder den imponerende udsigt over Oslo. Nu går turen nordpå, og i løbet af eftermiddagen passerer vi Hånefoss og når midt på eftermiddagen til Geilo, hvor vi indlogeres på det dejlige Vestilia Resort. Hotellet har store værelser, hyggelige opholdsrum, stort indendørs svømmebad m.v. Vi har aftensmad på hotellet hver aften. Vi bor i Geilo i 3 nætter.

Dag 3
På turens tredjedag skal vi med Bergensbanen, hvilket må siges at være et af turens absolutte højdepunkter. Togturen er en oplevelse i sig selv, idet vi passerer de norske fjelde gennem den fantastiske uberørte natur. Turen tager ca. 2 timer, hvorefter vi skal en tur med Flåmsbanen. Denne togrejse er kendt som verdens smukkeste togrejse, og det er ikke uden grund. Fra Myrdal til Flåm skal vi gennem storslåede landskaber og se elve, dybe fjeldslugter, brusende vandfald, mægtige klipper og den fantastiske Sognejord.
Vi slutter dagen af med et ophold i Flåm, inden vi kører med bussen op over Aurlandsfjeldet og tilbage til Geilo.

Dag 4
På fjerdedagen skal vi blandt andet forbi den kendte knivfabrik i Geilo, hvor der er mulighed for at se og købe kvalitetsknive og værktøj. Derudover skal vi besøge Hol Museum, hvor man kan blive klogere på, hvordan landbrug blev drevet på fjeldet i gamle dage. Dagens sidste stop er en af Norges ældste stavkirker i Hol. Herefter kører vi retur til hotellet.

Dag 5
På femtedagen skal vi tjekke ud fra hotellet i Geilo. Vi skal på en ubeskrivelig flot tur over et af Norges største højfjeldsområder, som hedder Hardangervidda. Dagen byder blandt andet på 2 fantastiske vandfald – et ved Vøringsfossen og et ved Låtefossen. Derudover skal vi på en smuk tur langs Hardangerfjorden og Sørfjorden, hvor vi ender i det smukke Odda.

Senere på dagen skal vi besøge valfartskirken i Røldal, inden turen går op gennem Hordabrekkene og indover det store fjellområde Haukelifjell. Vi slutter dagen med ankomst til Qality Straand Hotel i Vrådal.

Dag 6
Den sjette og sidste dag skal vi køre til Langesund. Fra Langesund skal vi sejle med Fjordlines moderne nye færge tilbage til Hirtshals. Ankomst til Hirtshals er ca. kl. 19, hvorefter bussen kører mod aflæsningsstederne.

Opsamlingssteder

Afrejse
Odense, Dannebrogsgade: 5.15
Vejle Borgvold ved Banegården:6.30
Horsens Banegård: 7.00
Musikhuset Aarhus: 8.00
Randers, Jernbanegade (p-plads over for Rema 1000: 8.45
Haverslev ved afkørsel 33: 9.30

Afrejse
Haverslev ved afkørsel 33: 20.20
Randers, Jernbanegade (p-plads over for Rema 1000: 21:00
Musikhuset Aarhus: 21:45
Horsens Banegård: 22:45
Vejle Borgvold ved Banegården:23:15
Odense, Dannebrogsgade: 00:30

Hoteller
Vi skal bo på 3 forskellige hoteller på vores rejse gennem det vestlige Norge. Vi skal bo på det centrale Thon hotel Europa i Oslo, hvor vi er i gåafstand til byens mange seværdigheder. Her skal vi overnatte en enkelt nat, inden turen går videre.
Vi skal efterfølgende indlogeres på det dejlige Vestilia Resort, hvor vi skal være i hele tre nætter. Hotellet er et skønt sted, der har dejlige store værelser, hyggelige opholdsrum, et stort indendørs svømmebad m.m. Hver aften vil der være aftensmad i hotellets flotte restaurant. Sidste og femte nat skal vi sove på det 3-stjernede Quality Straand Hotel, der er beliggende i Vrådal.

Særlige betingelser
Værdibeviset udløber 01.06.2019.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud
Reservation skal ske til De Graa Busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.

Bemærk
de graa busser er teknisk arrangør. de graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.
Minimum deltagere er 35 personer.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Har du spørgsmål til rejsen kan du kontakte de graa busser på tlf. 86394366.

Specifikationer

SKU:
#437

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S