Ring til os: +45 65 45 58 59

Oplev smukke Paris

4 dage på skønt hotel

Nu har du mulighed for at opleve Frankrigs betagende hovedstad, når turen går til Paris i midten af april. Glæd dig til at udforske byens mange smukke bygninger, særegne kvarterer og interessante seværdigheder heriblandt Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og den nye Opera på Bastillepladsen. Du kan se frem til skøn indkvartering på det 4-stjernede Hotel Carlton’s, der er centralt beliggende med smuk panoramaudsigt til et udpluk af byens attraktioner.

Dato Den 09.04.2019 – 12.04.2019. Københavns Lufthavn, Kastrup.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv fly København–Paris t/r, lufthavnsskatter, håndbagage (10 kg), bus til transfers, 3 overnatninger med morgenmad, en tur til Maraiskvarteret, entré til Montmpartre samt dansk rejseleder.

Tillæg for enkeltværelse 1.115 kr.
Tillæg for sejltur og middag 395 kr. på 3. dagen jf. Program

Bemærk
Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos GIBA Travel på Tlf: 91 52 60 62 eller mail: giba@gibatravel.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under særlige betingelser under "Beskrivelse".

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Paris er altid et besøg værd
Den franske hovedstad Papirs formår at charmere og betage enhver turist, som besøger byen - og det er bestemt ikke uden grund. Byen har alt, hvad hjertet begærer. Hvad enten man interesserer sig for billedkunst, gastronomi, musik, arkitektur eller interessante indkøb. Paris er en sammensat by, der ånder af hele verden, og på en gåtur gennem de smukke stræder oplever man, hvordan hver generation har sat sit præg på byen og fundet plads til nye manifestationer for sin arkitektur og kultur.

Program
Glæd dig til at se eller gense de mange kendte seværdigheder Paris har at tilbyde, når vi sammen skal på en dejlig tur rundt i byen med bus og ellers opleve og udforske byen, som pariserne gør det, nemlig ved at benytte byens vidt forgrenede og hurtige undergrundsbane. Det bliver med garanti nogle fantastiske dage i den smukke hovedstad. Nedenfor finder du et detaljeret program for turen.

Dag 1
Afrejse sker fra Kastrup ved frokosttid, hvorefter vi lander i Charles de Gaulle få timer senere. Når alle er samlet starter byrundturen med bus rundt i Paris. Undervejs ser eller genser vi de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og den nye Opera på Bastillepladsen. Rundturen sluttes af ved at opleve den fantastiske glaspyramide i Louvres gård, der er en overbygning på tre underjordiske etager fyldt med kunst. Herefter går turen mod vores centralt beliggende 4-stjernede Hotel Caltons. Efter indkvartering er resten af dagen til oplevelser på egen hånd.

Dag 2
Efter morgenmaden starter dagen med en tur, hvor vi besøger et af byens maleriske områder i Marais-kvarteret. Vi starter med at se Place de Vosges, som er en flot plads beliggende i hjertet af Maria-kvarteret. Det er den ældste park i Paris fra begyndelsen af 1600-tallet, og som tidligere hed Place Royale, da der indtil sidste halvdel af 1500-tallet lå en kongebolig, Hotel des Tournelles. Via forskellige passager når vi Hotel du Petit-Sully, som er blandt de smukkeste bygninger i kvarteret. Det blev bygget til Premierminister Henri IV og den barokke facade er fyldt med dekorationer og masker fra oldtiden. Vi tager en tur ind i gården og ser den smukke facade samt den flotte have. Resten af dagen er til oplevelser på egen hånd.

Dag 3
Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Mens der også er mulighed for at tage med rejselederen til kvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker i denne livlige og farverige pariser-bydel. Der bliver naturligvis mulighed for at opleve Paris fra vandsiden, når vi tager på en idyllisk sejltur på Seinen, og vi slutter dagen med en middag tæt ved Seinen. Turen tages med metro i bedste pariserstil.
Bemærk: Tillæg for sejltur og middag 395 kr.

Dag 4
Paris byder på et utal af muligheder som for eksempel shopping i stormagasinerne, en slentretur langs Seinen og gennem Paris’ haver, museumsbesøg, en tur i Eiffeltårnet eller til Napoleons grav i Invalidekirken. Det bliver der rig mulighed for at opleve på egen hånd, inden der er afgang mod lufthavnen.

Hotel
Under opholdet i Paris skal vi bo på det fantastiske Hotel Carlton’s, der blev bygget i 1928-29 på Butte Montmartre, som på den tid var besøgt af den tids berømtheder som Maurice Chevalier, Josephine Baker og Mistinguett. Her fandtes en dansesalon i japansk stil under navnet Mikado. I 1950’erne blev hotellet omdøbt til CARLTON'S. Hotellet blev totalrenoveret i 1968 og rummer i dag 108 værelser med eget bad, aircondition og gratis WIFI. Ingen af værelserne er ens, da de alle har forskellige farver og udsmykninger. Hotel CARLTON'S ligger i hjertet af Paris ikke langt fra Montmartre, Sacré Cœur og Moulin Rouge samt flere metrostationer fra de store parisiske varehuse og udstillingscentre. Fra hotellets panoramaudsigt kan du nyde et usædvanligt syn på Sacré Cœur, Eiffeltårnet og hustagene i Paris.

Særlige betingelser
Værdibeviset udløber 05.03.2019.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud
Reservation skal ske til GIBA Travel på tlf: 91 52 60 62 eller mail: giba@gibatravel.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.
Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

Bemærk
GIBA Travel er teknisk arrangør. ”GIBA Travel” med CVR-nr. 38827405 og reg. nr. 2854 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.
Min antal deltagere er 12 personer.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Ikke velegnet for gangbesværede.
Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme.
Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke,
og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst,
vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Specifikationer

SKU:
#912

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S