Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Oplev hjortene i brunst

Weekendophold m. udflugter

Nyd nogle spændende dage ved Vesterhavet, når vi tjekker ind til et skønt weekendophold på PHs historiske Henne Mølle Å Badehotel. Glæd dig til at opleve Broncealderkysten, strandkanten langs Vesterhavet og følge en Schweisshundefører på arbejde. Weekendens højdepunkt bliver et besøg i Danmarks eneste krondyrreservat, mens hjortene imponerer og kæmper om hunnernes opmærksomhed.

Dato 14.09.19 med registrering fra kl. 13.30 til den 15.09.19 kl. 14.00. Henne Mølle Å Badehotel, Hennemøllevej 6, 6854 Henne.

Pris Fordelspris 1.785 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 1.885 kr. + 15 kr. gebyr.

Prisen er inklusiv ophold på Henne Mølle Å Badehotel, transport i naturbus, udflugter og oplevelser i følge program, velkomstkaffe og hjemmebag, 4 retters kulinarisk middag, kaffe og selvsmurt rundstykke på værelset søndag morgen, brunch på badehotellet og sanwich + en øl/vand ved på afslutningen efter Schweisshunde demonstration.

Bemærk Tillæg for et enkeltværelse er 300 kr.

Din pris fra: DKK 1.785,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Hjortene i brunst
Oplev Danmarks største hjortevildt i brunsttiden, når vi sammen med Naturstyrelsen Blåvandshuk tager på en spændende weekendophold. I september er hjortene i brunst, og de er derfor yderst fokuserede på at opretholde deres brunstterritorium. Hjortene forsøger med brøl og duft at imponere og tiltrække hunnerne. Samtidig må hver enkelt hjort være opmærksom på at holde de andre hjorte på afstand. Det store gevir med skarpe ender er derfor hjortens stærkeste våben. Det anbefales at opleve hjortene hen mod solnedgang eller tidligt om morgenen. Her er det en enestående oplevelse at høre de høje gennemtrængende brøl, mens man observerer de 250-300 kg. tunge krondyr på de åbne arealer.

Program
Vi starter weekenden med registrering på badehotellet, hvorefter der vil blive serveret velkomstkaffe med hjemmebag. Eftermiddagen bruges i Naturbussen med spændende oplevelser. Om aftenen nyder vi en velsmagende fire retters kulinarisk oplevelse på badehotellet. Om søndagen må vi tidligt op. Vi skal udforske hjortene i brunst, hvilket gøres bedst tidligt om morgenen. Det bliver en unik oplevelse at høre hjortenes brøl og se, hvordan de på én gang forsøger at imponere hunnerne og holde de andre hjorte på afstand. Det bliver uden tvivl en weekend i naturens tegn. Vi kører også langs Broncealderkysten ved Grærup Langsø og strandkanten langs Vesterhavet. Sidst men ikke mindst skal vi med en Schweisshundefører på arbejde, og se, hvordan det foregår, når påkørt eller anskudt vildt skal findes.

Tidsplan

Lørdag

Fra kl. 13.30 registrering på badehotellet
Kl.14.00 Velkomstkaffe med hjemmebag
Kl. 15.00 afgang med Naturbussen til spændende eftermiddag
Kl. 18.00 Retur til strandhotellet
Kl. 19.00 Middag

Søndag

Kl. 05.30 Vækning + en kop kaffe med selvsmurt rundstykke
Kl. 06.00 Afgang til ”Brøl & brunst”
Kl. 09.00 Brunch på badehotellet
Kl. 10.30 Udtjek og afgang til Schweisshunde demonstration
Afslutning m. en sandwichs + en øl/vand

Henne Mølle Å Badehotel
På dette weekendophold indkvarteres vi på det skønne Henne Mølle Å Badehotel, der er beliggende flot og naturligt mellem klitterne – helt tæt på vandet. Hotellet er opført af arkitekten Poul Henningsen tilbage i 1936. Indretningen er derfor udført med respekt for arkitektens særlige stil med alt fra stole til lamper. Badehotellet værner om gæsterne, og køkkenet serverer velsmagende nordisk mad med et twist fra det franske køkken.

Bemærk
Teknisk arrangør er Naturstyrelsen Blåvandshuk.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#591

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S