Ring til os: +45 65 45 58 59

Oplev Herman’s Hermit

Inkl. fiske- og vildt buffet

Glæd dig til en forrygende aften i godt selskab, når Pakhuset i Randers slår dørene op for bandet Herman’s Hermit. Aftenen byder på skøn underholdning fra bandet og derudover kan du se frem til at gå ombord i den lækre overdådige fiske- og vildt buffet. Det bliver med garanti en festlig med velsmagende mad i hyggelige rammer.

Dato Den 11.05.2019. Restaurant Pakhuset, Kulholmsvej 4, 8930 Randers.

Pris Prisen er inklusiv velkomstdrink, Pakhusets ”verdensberømte” fiske- og vildt buffet, dessert og natmad.
Som abonnent er prisen inklusiv et glas øl eller vin.

Bemærk Dørene åbnes kl. 18.30. Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Din pris: DKK 399,00

inkl. gebyr

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Oplev Herman’s Hermits
Med mere end 50 år bag sig har bandet Herman’s Hermits et repertoire, der består af det ene hit efter det andet. Siden starten i Manchester den 1. april 1964 har Herman's Hermits stået for 23 hit-singler, 10 lp'er, 3 portrætudsendelser og utallige tv-shows og koncertturneer over hele verden. Til dato har Herman's Hermits noteret sig for et pladesalg på over 60 millioner. Herman's Hermits leverer et show helt i topklasse med en forrygende og dynamisk sceneoptræden og en solid musikalitet. Glæd dig til at blive grebet af nostalgien og syng med på numre som "No Milk Today" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter".

Pakhusets fiske- og vildt buffet
Restaurant Pakhuset er kendt for sin overdådige fiske- og vildt buffet, der består af et varieret udvalg af de lækreste fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere. Derudover finder man også en række ”vilde” retter som f.eks. krondyr kølle, vildtpate, vildsvin og mange andre lækkerier. Dette kan dog variere fra arrangement til arrangement. Ovenstående lækkerier kan kombineres med grønsager fra den lækre salatbar, der naturligvis også er ubegrænset adgang til.

Program
Glæd dig til en forrygende aften i godt selskab, når bandet Herman’s Hermit står for underholdningen. Aftenen starter med en velkomstdrink, inden vi skal gå ombord i Pakhusets berømte fiske- og vildt buffet. Herman’s Hermit står klar på scenen til at give den gas og spille alle de kendte hit. I løbet af aftenen vil der også blive serveret en velsmagende dessert og natmad til at runde aftenen af.

Bemærk
Teknisk arrangør er Pakhuset Randers.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Specifikationer

SKU:
#929

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S