Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Oplev Amalfikysten

rejseleder, udflugter m.m.

Glæd dig til at opleve den smukke Amalfikyst på en helt ny måde! På denne specialrejse skal vi med rejseleder og italiensekspert Kim Ferrigno til Amalfikysten. Vi besøger Kims barndomsby Scala, der ligger i gåafstand til både Ravello og selve Amalfi. Der er planlagt en lang række udflugter, hvor vi blandt andet skal opleve ukendte dele af denne smukke kyst.

Dato 03.04.2019 - 10.04.2019.

Pris inklusiv dansk specialistrejseleder, Kim Ferrigno, fly Billund – Napoli t/r (med mellemlanding), bustransfer Napoli Lufthavn – Scala t/r, 7 overnatninger i Scala i delt dobbeltværelse, halvpension (morgenmad og 3-retters middag), adgang til pool, solterrasser etc. på Villa Giuseppina, bytur til fods i Scala med besøg som nævnt i programmet, vandretur til Ravello med besøg som nævnt i programmet, vandretur ad trapperne til Amalfi, bytur til fods i Amalfi med besøg som nævnt i programmet og alle skatter og afgifter. Prisen er pr. person.

Bemærk Enkeltværelses tillæg 1.198 kr. Prisen inkluderer ikke – se afsnittet under ”Beskrivelse”.

Din pris fra: DKK 8.998,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Amalfikysten
Synet som rammer dig, når du besøger Amalfikysten kan næsten ikke beskrives. Og det er heller ikke uden grund, at man siger, at Amalfikysten er én af Europas smukkeste kyststrækninger. Fantastiske udkigspunkter, spændende natur og vandrestier samt unikke og historiske byer pryder hele strækningen – og derfor står oplevelserne i kø.

På denne rejse har vi den dansk/italienske rejseleder Kim Ferrigno med, som selv er opvokset i området, og derfor kommer vi til at opleve den ”ukendte” del af Amalfikysten, som ikke alle turister ser.

Program

Dag 1 – ankomst til Italien og i bus til Scala
Bussen venter på os, når vi ankommer til Italien – næste stop er Scala, hvor vi skal bo den næste uge. Efter vi har fået udleveret vores nøgler, er der byvandring i Scala, således at man hurtigt bliver ”dus”med byen. Rejselederen er opvokset i Scala, så han kender byen og området rigtig godt. Byen er ikke stor, men vi besøger domkirken, og vi vil også besøge ”Cantina del Nonno” – en gammel ”vin-hule”, hvor rejselederens familie gennem flere hundrede år har lavet deres egen vin. Om aftenen serveres der god 3-retters middag på Ristorante Villa Giuseppina.

Dag 2 – Vandretur af trapperne til Amalfi
Efter morgenmaden er der vandretur ad trapperne ned til Amalfi, der ligger helt ud til kysten. Stierne kæder de to byer sammen og vandrturen tager ca. 1 time i roligt tempo. Selve turen ad trapperne er en attraktion i sig selv, da vi kommer tæt på de lokales liv, og vi får et førstehåndsindtryk af, hvordan al varetransport op ad bjerget foregik i ”gamle dage”. Undervejs passeres byen Pontone og rejselederen vil sørge for mange fotostop undervejs – måske krydret med en anekdote fra barndommen.

Ved ankomst til Amalfi er der byvandring, hvor vi ser hovedgaden og de mange flotte bygninger i den tidligere maritime Republik. Amalfi er optaget på UNESCOs liste over verdensarv og var i flere århundreder en vigtig maritim handelsby i samhandlen mellem den arabiske verden og Europa, hvor dels silke og korn blev bragt ind fra byens naboer rundt om Middelhavet. Da rejselederen er vokset op her, kender han også en række små gyder og stræder, så her vil vi få en rundtur som de færreste oplever i Amalfi. Turen slutter ved den flotte havnepromenade. Herefter er der tid på egen hånd – og vi finder selv hjem til hotellet.

Om aftenen er der 3-retters middag på Villa Giuseppina

Dag 3 – Vandretur ad stier og trapper til Ravello
Efter morgenmaden begiver vi os ud på endnu en smuk vandretur på ca. 30 minutter, når vi sætter kursen mod Ravello, der har Amalfikystens måske flotteste udsigtspunkter. Ved ankomsten til Ravello, tager rejselederen os med på en byvandring, hvor vi ser flere af de omtalte udsigtspunkter og lægger vejen forbi og besøger en lokal kunsthåndværker. Byens torv rummer hyggelige cafeer og Ravello kan desuden byde på 2 fantastiske romerske haver, Villa Rufolo og Villa Cimbrone.

Eftermiddagen er til fri disposition, og igen kan man blive så længe man vil i byen, da vejen tilbage til Scala sker med lokalbus. Rejselederen er naturligvis klar til at hjælpe med at afklare bustider, busstoppesteder og priser
Om aftenen mødes vi igen til en en 3-retters middag på hotellet.

Dag 4 – Tid til egne eventyr eller udflugt til Napoli (tilkøb)
I dag er der tid på egen hånd til at udforske området, blot sidde og slappe af på torvet i Scala, mens man ser det italienske hverdagsliv udspille sig lige for øjnene af én. Har man imidlertid tilkøbt udflugtspakken og dermed valgt, at man vil opleve andre dele af Campagnia sammen med rejselederen, vil man i dag deltage i udflugten til storbyen Napoli. Denne udflugt tilkøbes hos Albatros Rejser.

Om aftenen skal vi nyde en god 3-retters middag.

Dag 5 – Tid på egen hånd og vandretur i området for dem, der ønsker det
Efter et par dage med masser af udflugter, er der i dag mulighed for at komme ned i tempo og nyde de smukke omgivelser. Rejselederen arrangerer en gåtur i bjergene ved Scala på maksimum 2 timer, for dem der måtte ønske at opleve mere af den smukke bjergside. Dagen kan også bruges til at opleve andre dele af kysten, nyde en drink eller Cappucino på den lokale Piazza eller blot nyde omgivelserne og slappe af.

Om aftenen er der igen en 3-retters middag på Villa Giuseppina

Dag 6 – Tid på egen hånd eller udflugt til Pompei (tilkøb)
Efter morgenmaden vil man igen have mulighed for at deltage i en ekstra udflugt med rejselederen. Denne gang til Pompei, som i 79 e.kr gik til grunde på grund af vulkanen Vesuvios overraskende udbrud – denne tilkøbes direkte hos Albatros Rejser.

Om aftenen mødes vi og nyder en 3-retters menu.

Dag 7 – Tid til at udforske på egen hånd
Sidste dag på ferien er fri til egne oplevelser. Rejselederen er selvfølgelig klar med forslag, råd og vejledning til hvordan man får mest ud af dagen med egne oplevelser.

Om aftenen er der farvelmiddag inkl. vin på Villa Giuseppina

Dag 8 – Hjemrejse
Efter morgenmaden er et tid at tjekke ud af fra vores hyggelige hotel og køre mod lufthavnen, hvor flyet bringer os hjem igen.

3 stjernet hotel i Scala med adgang til pool og solterrasse
Indkvartering sker på et godt 3-stjernet hotel i Scala. Hotel La Margherita/Villa Giuseppina/Hotel Zintonio er smukt beliggende på bjergsiden ved den hyggelige lille bjergby Scala. Beliggenheden på den smukke bjergside giver en smuk udsigt over Dragedalen (Valle del Dragone) mod havet og nabobyen Ravello. De 3 hoteller er ejet af samme familie og fungerer som et hotel i 3 bygninger. Restaurant, sol terrasser og poolområde findes på Villa Giuseppina. Det hyggelige familiedrevet hotel er kendt for det varme og imødekommende personale, der tager godt imod alle gæster. Villa Giuseppina råder over et stort poolområde med solterasser, bar og en dejlig restaurant, der er åbent til frokost. Poolområdet kan nås ad intern trappe eller via den indvendige elevator. Alle værelserne er for nylig istandsat og har minibar, aircondition, tv, telefon og gratis WiFi.

Mulige udflugtspakker

Napoli
Vi bliver hentet i bus og kører over Monte Lattari bjergkæden mod Napoli. Ved ankomsten har vi en rundtur i bus, inden vi fortsætter til den gamle bydel. I den gamle bydel vil rejselederen arrangere en byvandring, hvor vi bl.a. ser San Carlo operaen, Napolis største plads Piazza Plebiscito med den imponerende miniudgave af Pantheon, Det kongelige palads og mange flere af de imponerende bygninger, som ses i Napoli. På vores vandretur oplever vi også ”det spanske kvarter”, som er området der bl.a. inspirerede Walt Disney i Lady & Vagabonden. Her ser vi vasketøjet, der hænger mellem de smalle gyder og oplever den intense atmosfære, som Napoli altid byder på. Napoli rummer mange spændende bydele og bygninger og det var bl.a. her man opfandt Pizza Margherita, hvorfor vi på rundturen til fods vil se verdens ældste fungerende Pizzeria, som er fra 1760, Pizzeria Brandi, som i øvrigt også var dem der opfandt Pizza Margherita. Mod slutningen af vores udflugt til Napoli vil der være tid til lidt frokost på egen hånd – måske til en pizza? Om eftermiddagen returnerer vi til Scala

Pompeji
I dag går turen til den gamle romerske by Pompeji, som i år 79 e.kr. blev dækket af støv og pimpsten ved vulkanen Vesuvios overraskende udbrud. Udbruddet betød samtidig at store dele af Pompeji forblev nogenlunde velbevaret under de store mængder lavastøv, og de mangeårige udgravninger har betydet, at man den dag i dag har et unikt indblik i hvordan man levede, boede, spiste m.m. fra flere tusinde år siden. Vi vil have lokalguide til besøget i Pompeji og entre er inkluderet i denne tilkøbsudflugt. Efter besøget i Pompeji kører vi tilbage til vores hotel i Scala.

Disse kan tilkøbes direkte hos Albatros - samlet pris for begge udflugter 748 kr.

Prisen inkluderer ikke
Sygdomsafbestillingsforsikring 6 % af rejsens pris, Gouda Årsrejseforsikring eller Seniorrejseforsikring, eventuelle ekstra arrangementer og udflugter, tillæg for enkeltværelse, drikkepenge til chauffører og lokalguide (beregn ca. 10 euro), personlige fornødenheder, busbillet Amalfi til Scala (dag 2), udflugter til Napoli og Pompeji (udflugtspakke), alt ikke nævnt under "Prisen inkluderer.

Skriv i kommentarfeltet, hvis du ønsker at bestille rejse- og/eller afbestillingsforsikring.

Bemærk
Det anbefales ikke, at man tager med på turen, hvis man er gangbesværede, da der er inkluderet flere vandreture.
Teknisk arrangør er Albatros Travel. Medlems-nr. 676.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Du modtager en bekræftelse på mail efter bestilling. Du vil ligeledes modtage en faktura fra Albatro Travel.

Specifikationer

SKU:
#690

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S