Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Oplev Amalfikysten

inkl. hotel, udflugter m.m.

Glæd dig til nogle skønne dage, når vi pakker kufferten og rejser til den fantastiske Amalfikyst i Italien. Man siger, at dem som bor på Amalfikysten ikke kommer i paradis – for de er der allerede. Der er så utroligt smukt, at det næsten ikke er til at forstå. Området byder på et væld af oplevelser – og vi har samlet nogle af de allerbedste til dig. Se hele programmet under ”Beskrivelse”.

Dato: Den 13. juni til og med den 18. juni 2017.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse: bustransport t/r til Hamborg, fly t/r til Napoli, hotel ophold med halvpension i 6 dage, udflugterne beskrevet er inkluderet, håndbagage, 1 stk. ,max str. 56 x 45 x 15 cm.

Prisen inkluderer ikke: bagage, tillæg 500kr per taske og entreer. Tillæg enkeltværelse: 1200 kr.

Din pris fra: DKK 5.995,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Program

1. dag
Vi bliver hentet på opsamlingssteder og kørt i bus til Hamborg Lufthavn. Herfra skal vi med direkte fly til Napoli. Det er dejligt nemt at lande i Napoli lufthavn, for efter kun ½ times kørsel er vi på vort hotel, som er beliggende midt i centrum af Pompei.

Pompei er en herlig syditaliensk by, som har meget at byde på udover den berømte udgravning, bl.a. den store plads midt i byen med den berømte valfartskirke. Fra vort hotel når man på få minutters gang den smukke plads. Byen har et stort udvalg af restauranter, cafeer, butikker og overalt en dejlig sydlandsk stemning. Pompei er vores base og de næste dage vil du både have tid på egen hånd, men du vil ligeledes komme med på forskellige udflugter.

Udflugter:

Pompei og Vesuv
Vi får rundvisning i det store område, som i 79 e.kr. blev dækket af lava fra Vesuvs udbrud. Vi får et fantastisk indtryk af, hvordan en italiensk by fungerede for 2000 år siden. Efter besøget i Pompei kører vi op på vulkanen Vesuv., som er 1.281 meter høj. Vulkanen lagde store dele af mellemitalien øde under det store udbrud i 79. e. kr. Siden den tid har vulkanen været i udbrud ca. 60 gange, det seneste i 1944.

Amalfikysten
Denne tur kan ikke beskrives med ord - den skal opleves. Vi kører fra Pompei til Sorrento. Herfra følger vi vejen til byen Amalfi. På denne tur kommer du til at køre på bjergsiden langs Middelhavet, som er så smuk en oplevelse, som du sent vil glemme. Vi har ophold i byen Amalfi, og i byen Ravello, beliggende højt oppe på bjergsiden.

Capri
Vi sejler med hurtigbåd fra Sorrento til øen Capri. Vi kommer rundt på den spændende og smukke ø, besøger Capri by, og den højest beliggende by Anacapri. Vi besøger også den berømte læge Axel Munthes store villa. Udsigten herfra er en betagende oplevelse.

Solfatara, Napoli
I dag går udflugten til den stadig aktive vulkan Solfatara, der ligger i området Campi Flegrei, lige nord for Napoli. Campi Flegrei er et stort areal på over 33 hektarer. Her finder man også det Flaviske Amfiteater, Akropolis i Cuma, de termiske bade i Baia og templet Serapis I området ligger der over 40 meget gamle vulkaner, hvor Solfatara er den mest aktive. Vi kommer op til selve krateret, hvor der stadig kommer dampe op, og man kan tydeligt mærke at jorden rumler, på grund af den livlige aktivitet under jorden.

6. dag
Efter morgenmaden, kører vi mod Napoli. Vi skal på en byrundtur, der slutter ved det gamle kongeslot. Her bliver der tid på egen hånd, til at kigge på centrum, bl.a. den flotte gågade med hundredvis at butikker. Sidst på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen, hvorfra vi flyver direkte til Hamborg. Efter godt 2 timers flyvning står vi på bussen i Hamborg hvorefter vi kører imod opsamlingsbyerne.

Hotel
Hotel + antal stjerner: Hotel Amitrano | I-80045 Pompei, www.hotelamitrano.it
Vi bor på hotel Amitrano, midt i byen Pompei. Hyggeligt familiedrevet hotel der kun ligger 200 meter fra byens store torv og den berømte valfartskirke. Alle værelser med bad/toilet, telefon, TV, hårtørrer og aircondition. Der er elevator på hotellet. Morgen- og aftensmad spises i hotellets restaurant.

Afrejse + opsamlingssteder
Vi samler dig op i bus og kører dig til lufthavnen. Vi har forskellige ruter og busser, det vil sige, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at sige præcist, hvordan ruten bliver.

Lemvig v/ Rema 1000: 3:45
Holstebro Banegård: 4:15
Ringkøbing Museumsplads: 5:00
Skjern Kulturcenter: 5:30
Musikhuset Aarhus: 5:15
Skanderborg Banegård: 5:45
Horsens Banegård: 6:15
Vejle Borgvold ved Banegården: 7:00
Kolding Rutebilsstation: 7:15
Esbjerg Banegård: 6:30
Svendborg Fyns Amts Avis: 5:15
Odense Dannebrosgade: 6:00
Middelfart station: 6:45

Hjemkomst + aflæsningssteder
Vi samler dig op i bus og kører dig hjem. Vi har forskellige ruter og busser, det vil sige, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at sige præcist, hvordan ruten bliver.

Lemvig v/ Rema 1000: kl. 5:45
Holstebro Banegård: kl. 5:15
Ringkøbing Museumsplads: kl. 4:30
Skjern Kulturcenter: kl. 4:00
Musikhuset Aarhus: kl. 4:00
Skanderborg Banegård: kl. 3:45
Horsens Banegård: kl. 3:15
Vejle Borgvold ved Banegården: kl. 2:30
Kolding Rutebilstation: kl. 2:45
Esbjerg Banegård: kl. 3:00
Svendborg Fyns Amts Avis: kl. 3:45
Odense Dannebros gade: kl. 3:00
Middelfart station: kl. 2:30

Bemærk
Teknisk arrangør: Tigerrejser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder
Minimum deltagere: turen skal afvikles. Max 46 pax
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Du vil efter bestilling blive kontaktet af Tiger Rejser. Har du spørgsmål til rejsen så kontakte Tiger Rejser på: 8639 4366

Specifikationer

SKU:
#201

Fortrydelsesret

Ved bestilling af rejsen gælder nedenstående betingelser

Priser

Alle priser er pr. person og inkl. det der er nævnt i pris inkluderer for denne rejse. Priserne kan ændres, hvis der sker væsentlige ændringer af afgifter eller af valutakurserne. Evt. prisændringer skal meddeles rejsedeltagerne senest 21 dage før afrejsen og give rejsedeltagerne ret til, uden omkostninger at annullere rejsen.

Alle tillæg eller særlige aftaler skal fremgå af rejsebeviset for at være gyldige.

Bestilling

Rejsen skal bestilles enten ved den ansvarlige for gruppen eller direkte til de graa busser & Tigerrejser. Ved bestilling sendes rejsebevis ud til kunden som skal nærlæses. Betalingsfristerne er som beskrevet i rejsebeviset. Ved enkelte ture vil der være et depositum som skal betales 14 dages efter rejsebeviset er blevet udstedt. Restbetalingen følger som udganspunkt 50 dage før afrejse. Betalingen indbetales via det girokort som er sendt sammen med rejsebevis. Vigtige informationer vil være påskrevet rejsebeviset og med mindre andet er aftalt med gruppen vil der ikke komme yderligere information.

Afbestilling og afbestillingsbeskyttelse

Kunden kan indtil 40 dage for busrejser og 60 dage for flyrejser før afrejsen afbestille rejsen uden omkostninger. Ved afbestilling mindre end 40 dage for busrejser og 60 dage for flyrejser, men mere end 14 dage før er evt depositum tabt, samt der opkræves et afbestillingsgebyr på 150 dkr, det kræves yderligere at der fremsendes lægeerkklæring. Ved afbestilling mindre end 14 dage, men mere end 2 døgn før afrejsen er 50 % af rejsens pris tabt. Ved senere afbestilling ydes ingen kompensation.

Ved bestilling af rejsen tilrådes det at tegne en sygdomsafbestillingsforsikring ved Gauda, der koster 6% afrejsens pris, dog minimum DKK 75,00 per police. Den dækker ved pludselig opstået sygdom hos den rejsende, dennes rejsefælle, ægtefælle/samlever, forældre eller børn.

Sygdomsafbestillingsforsikringen SKAL tegnes samtidig med bestilling af rejsen og betales sammen med depositum, hvis den rejsende er over 70 år skal der indsendes helbredserklæring til forsikringsselskab.

Aflysning

Bureauet forbeholder sig ret til aflysning af en rejse, hvis forholdene ifølge bureauet gør dette nødvendigt, eller hvis der ikke senest 30 dage før afrejsen er mindst 35 deltagere på rejsen.

Aflysning sker med mindst 14 dages varsel. Udover tilbagebetaling af de indbetalte beløb tilkommer der ikke rejsedeltagerne nogen form for kompensation.

Ansvar

Bureauet påtager sig intet ansvar for forsinkelser p.gr.a. trafikale forhold, færgeforsinkelser o.lign. som bureauet ingen indflydelser har på. Evt. udgifter i den forbindelse afholder rejsedeltagerne selv.

Teknisk arrangør er de graa busser, som er medlem af rejsegarantifonden og som har tegnet de nødvendige forsikringer.

Øvrige ansvarsforhold i henhold til lov om pakkerejser.

Valuta

Det andbefales altid at medbringe landets valuta, som man passere eller opholder sig i på vej til rejsemålet, da der kan være frokost og kaffepauser undervejs.

Bagage

Det er altid den rejsendes eget ansvar at medbringe bagage, ligesom det er den rejsendes ansvar at huske bagage i bus eller fly. Det er kun tilladt at have 1 stk håndbagage og 1 stk alm bagage af max 15 kg med på rejsen. I forbindelse med flyrejser kan der være særlige aftale imellem gruppen og rejsearrangør. Regler vil være beskrevet på rejsebeviset. På enkelte flyrejser er bagage ikke inkluderet og det vil der være mulighed for tilkøb. Det er den rejsenes ansvar at holde sig ajourført med de regler der omfatter den konkrete rejse.

Kundens pligter

Det påhviler altid kunden selv at tjekke billetten/bekræftelsen, så den stemmer overens med den bestilte rejse. Desuden er det den rejsendes eget ansvar at have gyldigt pas, de rette vaccinationer og gyldigt visum samt kende reglerne i de lande der rejses i. Den rejsende er forpligtet til at overholde diverse mødetider for og under rejsen. Det er den rejsendes ansvar at overholde de regler der er i forbindelse med hotel, transport, logi etc. Er overstående ikke overholdt kan rejsearrangør, i grove overtrædelser, uden videre konsekvens bortvise en rejsende fra den pågældene rejse.

Kontakt

Kontoret er åbent på alle hverdage fra 9:00-15:00 på telefon 86394366, i perioder omkring helligdage og højtider kan der være yderligere lukket. Det er altid muligt at få fat på kontorets vagttelefon hvis nummer nævnes på telefonsvarer. Vagttelefonen kan dog benyttes i nødstilfælde.

de graa busser er medlem af rejsegarrantifonden nr 2343.

Vi tager forbehold for trykfejl.

All rights reserved © 2015 - 2017 Jysk Fynske Medier P/S