Ring til os: +45 65 45 58 59

ØstersSafari 2019

Pluk dine egne østers

Traditionen tro tilbyder vi sammen med Sort Safari® i 2019 ØstersSafari på Rømø! Det er en sand fornøjelse at opleve livet ved Vadehavet på egen krop, mens naturvejlederen fortæller om området – og ikke mindst verdens frækkeste råvare: Østers. Glæd dig til at plukke de lækre østers på egen hånd.

Dato Den 12.01.2019 kl. 10.30 – 13.30 // Den 09.03.2019 kl. 09.00 – 12.00.

Pris Voksen: Fordelspris 165 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 175 kr. + 15 kr. gebyr.
Barn: Fordelspris 110 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 120 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er inklusiv 2 ½ - 3 timers østerssafari med naturvejleder.

Bemærk Der er ingen transport inkluderet i denne tur. Vi mådes på p-pladsen v. Muslingevej/Kommandørkaj, Havneby, 6792 Rømø.

Din pris fra: DKK 165,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Klassisk østerstur
Nationalpark Vadehavet rummer helt uventede og overvældende oplevelser, og der er mange måder at opleve verdens vigtigste tidevandszone, Nationalpark Vadehavet og UNESCOs Verdensnaturarv på. Så ønsker du at få alle sanser stimuleret, er en østerstur den ultimative oplevelse. Du kommer helt tæt på, når vi blot få hundrede meter ude på vadefladen finder østersbankerne.

Program
Vi mødes på p-pladsen, hvorfra vi sammen med naturvejlederen skal afsted mod Nationalpark Vadehavet. ØstersSafari foregår ved lavvande, hvor vi vandrer ud over den blotlagte mudderflade til østersbankerne, der befinder sig i den reneste del af Vadehavet. Den bløde bund kan være en udfordring, men den er ikke værre end, at alle kan være med. Det kræver dog fornuftig beklædning og tætsiddende, langskaftede gummistøvler for at nå ud til de større østersbanker. Efter vi har plukket østers nok, skal vi naturligvis have en lille prøvesmagning af de friske østers.

Bemærk
Sort Safari® er teknisk arrangør.
Vi mødes på p-pladsen Muslingvej/Kommandørkaj, Havneby, 6792 Rømø.
Turen varer ca. 2½-3 timer inkl. guidning
Vi anbefaler praktisk og varm, vind- og vandtæt påklædning samt langskaftede gummistøvler
Husk at medbringe spand til østers, en greb, hvis du vil grave efter sandmuslinger m.m. samt handsker (fx neopren havehandsker).
Det kan være en god idé at medbringe skiftetøj
Østersbanken, som vi besøger, ligger i det reneste område af Vadehavet, fortæring af østers er dog altid på eget ansvar.
Der kan pludselig opstå specielle vejrforhold i Vadehavet, som forhindrer os i at komme ud på de egentlige østersbanker, vi må da indsamle østers på vadefladen.
Aflysning pga. storm kan forekomme. Dette meddeles 1-2 dage før arrangementet.

Specifikationer

SKU:
#410

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S