Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Østers til nytår

Saml dine egne østers

Nu har du mulighed for at servere østers til nytårsmenuen, som du selv har samlet. Kør i egen bil afsted til Rømø og tag med på en hyggelig tur til Østersbanken i Vadehavet sammen med en kyndig naturvejleder. Hør historien bag Vadehavsøsters og lær, hvordan man tilbereder dem, hvis de altså ikke nydes på klassisk vis – levende og rå.

Dato Den 29.12.2018 kl. 12.00. Varighed ca. 2½-3 timer

Pris Fordelspris 165 kr. + 15 kr. gebyr. // Normalpris 175 kr. + 15 kr. gebyr.
Børn under 14 år: Fordelspris 110 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 120 kr. + 15 kr. gebyr.

Bemærk Vi mødes på p-pladsen ved Muslingvej/Kommandørkaj, Havneby, 6792 Rømø.
Der er mulighed for køb af østerskniv til 165 kr., som betales kontant.
Fortæring af østers er altid på eget ansvar.

Din pris fra: DKK 165,00

+ 15 kr. gebyr.

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Østers til nytår
Østers er en populær spise, der særligt serveres i anledning af nytåret, hvor menuen gerne må være lidt eksklusiv. Nu har du mulighed for at samle dine nytårsøsters på egen hånd. I det reneste område i Vadehavet – 300 meter ude - finder man Østersbanken, hvor der er rig mulighed for at finde lækre og velsmagende østers. Her er bunden lidt blød, hvilket kan være en udfordring i sig selv. Langskaftede gummistøvler er derfor en nødvendighed, når jagten på nytårsøsters sættes i gang.

Program
Kør afsted i egen bil til Rømø, hvorfra vi sammen med Sort Safaris naturvejleder skal på tur i Vadehavet efter nytårsøsters. Her vil der være rig mulighed for at indsamle østers og smage på dem. Undervejs vil naturvejleder fortælle en eventyrlig historie om Vadehavsøsters - som oprindeligt udelukkende tilhørte kongen og hans nærmeste. Dengang var der strenge straffe forbundet med at stjæle østers i Vadehavet. Heldigvis er den tid forbi, og i dag må alle samle østers til eget brug. I løbet af formiddagen skal vi også have et indblik i, hvordan østers kan tilberedes, hvis de altså ikke nydes på den klassiske måde – levende og rå. Glæd dig til en sjov og anderledes tur, hvor der er rig mulighed for at blive klogere på de saltede små dyr.

Bemærk
Teknisk arrangør er Sort Safari® og JydskeVestkysten.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Husk at medbringe spand, vandtætte handsker, alm. langskaftede og tætsiddende gummistøvler samt varmt, vind- og vandtæt tøj.

Specifikationer

SKU:
#664

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S