Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt
<
>

Ny dato: Færøerne

Fly, hotel, halvpension m.m.

Vi har fået en ny dato til vores populære rejse til Færøerne. Sammen med en dygtig dansk rejseleder har vi sammensat et oplevelsesrigt program med masser af spændende udflugter.Og på denne afgang er der halvpension med i prisen. Glæd dig til nogle uforglemmelige dage med ubeskrivelig natur og indtryksrig kultur.

Dato Den 07.05.2019 – 10.05.2019 . Afrejse fra Billund Lufthavn kl. 20.40.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv flyrejse t/r, bustransport på Færøerne, dansk rejseleder, udflugter som beskrevet i program, hotel med morgenmad og halvpension, frokost dag 3, entreer samt bidrag til rejsegarantifonden.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos De Graa Busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under "Beskrivelse".

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Udforsk de uspolerede Færøerne
I den nordlige del af Atlanterhavet finder man den unikke gruppe af i alt 18 øer, der tilsammen kaldes Færøerne. Her bor bare 50.000 færinger, hvorfor øerne er fyldt med smuk og uspoleret natur. Bo i den hyggelig hovedstad Thorshavn, hvor man finder alt fra butikker og cafeer til skønne gamle bygninger og masser af god stemning. Kør rundt på øen og nyd stilheden i den smukke betagende natur og gå på opdagelse i gamle historiske bygninger, mens man bliver klogere på Færøernes fortid.

Program

Dag 1 - afrejse
Flyet afgår fra Billund mod Færøerne fra lufthavnen kl. 20.40. Man skal være i lufthavnen til check in minimum 2 timer før afgang. Efter 2 timers flyvning lander vi på Færøerne. Når vi ankommer, bliver vi kørt ud til Hotel Føroyar.

Dag 2 – Thorshavn, Kirkjubøur, Saksun
Vi starter dagen i Thorshavn, hvor vi ser Tinganes og Lagtinget. Herefter bliver der tid til at kigge på byen og finde frokost. Hen på eftermiddagen kører vi ud mod Kirkjubøur, som er Færøernes vigtigste historiske sted. I løbet af middelalderen var Kirkjubøur det kirkelige og kulturelle centrum i Færøerne. Vi ser den smukke kongsgård samt middelaldersognekirken og ruinen af Magnuskatedralen. Herefter går turen videre til Saksun, der ligger smukt omgivet af stejle bjerge ved foden af fjorden på Streymoys nordvestlige del. Vi ser byens charmerende kirke, som blev bygget helt tilbage i 1858, hvorfra der er en fantastisk udsigt over den grønne dal. Efter vores besøg i Saksun, kører vi mod Thorshavn igen, hvor der bliver mulighed for at finde et godt spisested til aftensmaden.

Dag 3 - Toftir, Navia, Gøta, Gjógv og Tjørnuvik
Efter morgenmad kører vi mod Toftir, hvor vi besøger uldvirksomheden Navia. Vi skal høre om fåreopdræt og uldproduktion. Derefter kører vi til den lille bygd Gøta, hvor Blásastova Museum ligger. Her får vi en enestående mulighed for at se et færøsk landsbysamfund med gamle bondehuse, fiskerhuse og en smuk færøsk kirke fra 1833. Vi kører efterfølgende til Gjogv på nordsiden af Eyturoy. Her kører vi over broen "Brúgvin um Streymin", som er den eneste bro over sundet mellem øerne Sterymoy og Eysturoy. Vi passerer desuden Eiði, krydser bjergene til Gjógv samt det højeste bjerg på Færøerne, Slættaratindur (882 m). I Gjogv spiser vi frokost, inden turen går til nordspidsen af Streymoy, hvor bygden Tjørnuvik ligger. Her går vi en tur i byen og ser endvidere de 2 fritstående klipper Risen og Kellingin. Efter dagens mange oplevelser kører vi mod Thorshavn, hvor rejselederen vil være behjælpelig med at finde spisesteder til aftensmaden.

Dag 4 - hjemrejse
Efter morgenmaden og udtjekning fra hotellet er det tid til at tage afsked med Færøerne. På vejen mod lufthavnen gør vi stop i de to små bygder Gásadalur og Bø, som ligger på øen Vágar. Herfra er der en fantastisk udsigt over mod øen Mykines. Vi ankommer til lufthavnen i god tid inden afgang. Flyet afgår fra Færøerne kl. 17:20 og lander i Billund efter 2 timers flyvning.

Hotel
På denne fantastiske rejse til Fæerøerne skal vi bo på det fornemme 4-stjernede Hotel Føroyar, der er beliggende i Torshavn. Hotellet er en del af hotelkæden HORESTA, hvilket har betydning for kvaliteten. Hotellets hyggelige indretning bidrager til den behagelige atmosfære, man oplever som gæst. Værelsernes indretning er moderne og rummelig. Her er god plads og behageligt at opholde sig, når man skal slappe af efter en oplevelsesrig dag rundt på Færøerne.

Særlige betingelser
Værdibeviset udløber 01.04.2019.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud
Reservation skal ske til De Graa Busser på 86 39 43 66 eller info@degraabusser.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.
Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

Bemærk
De graa busser er teknisk arrangør. De graa busser A/S med CVR-nr. 35030395 og reg. nr. 2443 i Rejsegarantifonden er rejseudbyder.
Minimum 25 deltagere og maksimalt 40 deltagere.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Har du spørgsmål til rejsen så kontakte De graa busser på tlf. 86 39 43 66.
Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme.
Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke,
og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst,
vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Specifikationer

SKU:
#958

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S