Ring til os: +45 65 45 58 59

Musikhuset Aarhus

Rundvisning & minikoncert

Grib chancen og oplev Nordens største musikhus fra en helt ny vinkel. Musikhuset Aarhus tilbyder hele året rundt spændende forestillinger og koncerter, men på denne tur får vi et spændende indblik i, hvordan huset er, når lysene er slukket. Vi skal på en guidet rundvisning, som blandt andet tager os med backstage og ud på de forskellige scener. Kronen på værket bliver en minikoncert, som afrundes med en kop kaffe og et stykke kage.

Dato 28.05.19 kl. 14.00 – 15.30, Musikhuset Århus, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Århus C. Mødetid kl. 13.45.

Pris Fordelspris 150 kr. + 15 kr. gebyr. Normalpris 195 kr + 15. gebyr. Prisen er inkl. rundvisning, minikoncert, kaffe og kage

Din pris: DKK 150,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Tag med på en tur ind i kunstens hjerte. Du får nu mulighed for at komme med backstage, og se hvor magien og kreativiteten blomstrer. Du vil betræde scenerne, hvor stjerner som Bob Dylan, Leonard Cohen og Ray Charles har optrådt og opleve en unik arkitektur udsmykket med danske kunstskatte.

Musikhuset er et musikalsk kraftcenter, der udover at trække de største musikere til Aarhus huser seks lokale og toneangivende aktører: Musikhuset Aarhus, Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Symfoniorkester, Den Jyske Opera, Teaterhuset Filuren og Comedy Zoo Aarhus. Tilsammen gør det Musikhuset til et af landets mest populære kulturhuse og Nordens største musikhus.

Hele oplevelsen krones med en minikoncert af organiststuderende Jonas Hellesøe, efterfølgende kan du nyde en dejlig kop kaffe og kage i cafeen.

Specifikationer

SKU:
#1097

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S