Ring til os: +45 65 45 58 59

Mød Elsebeth Egholm

FRIT FALD
HVEM ER VEN OG HVEM ER FJENDE, NÅR MAN IKKE KAN GENKENDE ANSIGTER?
Elsebeth Egholm er klar med stærk opfølger til Jeg finder dig altid – Årets bedste danske krimi i 2017

Din pris fra: DKK 75,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Mød forfatteren Elsebeth Egholm der er klar med stærk opfølger til Jeg finder dig altid – Årets bedste danske krimi i 2017.

Elsebeth Egholm er blandt Danmarks mest læste krimiforfattere og er af Det danske kriminalakademi blevet tildelt Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi/spændingsroman.

Hør forfatteren i samtale med Fyens Stiftstidendes kulturjournalist Anette Hyllested, om det nyeste skud på stammen – krimien FRIT FALD.

I løbet af aftenen bliver der også mulighed for at stille spørgsmål til forfatteren.

Arrangementet præsenteres i et samarbejde mellem Fyens Stiftstidende og Politikens forlag.

STED: Fyens Stiftstidende, Banegårdspladsen 1, 5000 Odense
Dato/Tid: 15.04.2019 kl. 19.00-21.00 (ca)

Ansigtsblinde Rina fører et hemmeligt dobbeltliv. Om dagen er hun praktiserende læge i Aarhus, om natten forvandler hun sig til Private Eye, byens anonyme street artist, som klatrer høje bygninger. Men hendes sikkerhed i klatringen har lidt et knæk. Lige siden en ung klatrer blev sparket i døden fra sjette etage, har hun været grebet af en uvant nervøsitet og skyldfølelse. Hun begynder at begå fejl og opdager, at hun ikke er den eneste.

En frygt har bredt sig i klatremiljøet, hvor det forlyder, at den dræbte var på sporet af Private Eyes virkelige identitet. Rina indser, at morderen må findes, før vedkommende – der måske selv er en formidabel klatrer – slår til igen.

Opklaringen bringer hende sammen med efterforsker Helge Stanek, som arbejder på en sag om en løsrevet arm, der er skyllet op på Djursland. Sammen og hver for sig bliver de trukket ind i et spind af lånehajer, vold og udnyttelse af kvinder. Men hvem er ven og hvem er fjende, når man ikke kan genkende ansigter?

Specifikationer

SKU:
#987

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S