Ring til os: +45 65 45 58 59

udsolgt

Lasse & Mathilde

Skøn koncert og middag

Kom til en hyggelig aften i godt selskab med den populære og ikoniske duo ved navn Lasse & Mathilde, når Volkerts Fylke slår dørene op. Glæd dig til alt fra blues til poesi, lidt jazz og lidt rock. Aftenen starter med en velsmagende middag af helstegt rødspætte.

Dato Den 07.03.2019 kl. 18.00. Volkerts Fylke, Dalbygade 40D, Kolding,

Pris Fordelspris 300 kr. + 15 kr. // Normalpris 350 kr. + 15 kr.
Prisen inkluderer koncert med middag af helstegt rødspætte med kartofler, persillesovs og citron.

Bemærk Dørene og baren åbner kl. 18.00 – spisning kl. 18.30 – musik kl. 19.45.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Om Lasse & Mathilde
Samarbejdet mellem Lasse Helner og Mathilde Bondo startede allerede tilbage i 1975, hvor Mathilde udgav sin første soloplade med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helmer. Siden da har partnerskabet blomstret – både professionelt og privat. Lasse & Mathilde har gennem årtier stået for at komponere musik af høj kvalitet til dansk lyrik af særlig kaliber.

Inspiration fra hele verden
Lasse & Mathilde har været med til at åbne showet for Joan Baez, Bob Dylan og Santana i Parken 1984. De tætte internationale musikalske forbindelser har givet et tæt samhørighedsforhold til New Orleans og byens rige musikliv. Man kan roligt sige, at Lasse og Mathilde får inspiration til deres musik fra hele verden.

Program
Glæd dig til en hyggelig og festlig aften i selskab med Lasse & Mathilde, der byder på violin, guitar og to varme sangstemmer. I løbet af aftenen spiller duoen alt fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock. Teksterne er fra Hans Kragh-Jacobsen og Ane Riel, mens den øvrige besætning tæller navne som Ole Fick, Alex Riel og Wili Jönsson. Ind mellem de musikalske toner er der garanti for, at Lasse og Mathilde kommer med et par humoristiske og forklarende kommentarer, der bidrager til en varm og dejlig stemning. Inden koncerten serveres middag bestående af helstegte rødspætter med kartofler, persillesovs og citron. I pausen vil der desuden være mulighed for at købe kaffe og kage.

Bemærk
Teknisk arrangør er Volkerts Fylke.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#818

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S