Ring til os: +45 65 45 58 59

Kreta i juni

Oplev den græske stemning

Er du ved at planlægge sommerferien? Så bør du overveje denne hyggelige og afslappende charterrejse til den fantastiske græske ferieø Kreta. Du kan se frem til ren afslapning på et skønt familieejet hotel, der skaber de helt rigtige rammer for en perfekt ferie. I løbet af ferien er der planlagt to spændende udflugter, hvor vi sammen skal udforske skjulte dele af øen og opleve smagen af Kreta.

Dato Den 09.06.2019 – 16.06.2019. Afrejse fra Aarhus Lufthavn.

Pris Prisen pr. person i delt toværelses lejlighed på Hotel Troulakis Village og inklusiv flyrejse direkte fra Aarhus Lufthavn til Chania tur/retur med 20 kg. bagage samt 5 kg håndbagage, gratis parkering i Aarhus Lufthavn, transport til og fra hotellet, mad ombord på flyet og to arrangementer og all inclusive. Århus Charter har naturligvis danske rejseledere på rejsemålet.

Tillæg for enkeltværelse er 2.000 kr. Kontakt Århus Charter efter bestilling, såfremt der ønskes enkeltværelse på rejsen. Prisen inkluderer ikke afbestillingssikring 195 kr. pr. person, årsrejseforsikring (Gouda) fra 264 kr., specifikt flysædevalg fra 120 kr. pr. person.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse, at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under særlige betingelser under "Beskrivelse".

Din pris fra: DKK 5.999,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Kretas smukke naturoplevelser
Kreta er Grækenlands største ø og har i mange år været blandt danskernes foretrukne rejsemål. Øen er ikke større end man sagtens kan nå at opleve en stor del af øen på en uges ferie. Blandt særligt populære turistattraktioner kan nævnes Samariakløften, der er Europas længste kløft. Kreta er ligeledes kendt for øens mange flotte sandstrande heriblandt den særlige strand ved navn Elafonissi, der er Kretas svar på Maldiverne.

Græsk stemning i handelsbyen Chania
Besøger man Kreta er det svært at komme uden om den hyggelige handelsby Chania, der med sine ca. 110.000 indbyggere er Kretas næststørste by. Det unikke ved Chania er, at byen har formålet at bevare sit oprindelige miljø omkring den gamle venetianske bydel med den karakteristiske havn og smukke promenade. I de mange smalle gader med små spændende butikker, tavernaer og et livligt folkeliv af både turister og lokalbefolkning mærkes og opleves den græske stemning på bedste vis.

Program
Du kan glæde dig til en fantastisk ferie på den hyggelige græske ø Kreta. Her er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og slappe af ved lejlighedshotellets skønne pool og afslapningsområde. Har du mod på spændende oplevelser i naturen findes et hav af gode udflugtsmål rundt om på øen heriblandt den lyserøde strand Elafonissi og Europas længste kløft ved navn Samariakløften. Du bestemmer helt selv, hvordan feries skal disponeres. I løbet af ferien har du dog mulighed for at tage med på to planlagte udflugter, der er inkluderet i rejsen. Du kan læse mere om de to udflugter herunder.

Det skjulte Kreta
På denne skønne udflugt skal vi opleve det skjulte Kreta. Udflugten starter ved de allieredes kirkegård ved Souda Bugten. Herefter går turen til Aptera fortet. Vi besøger også den eventyrlige stenlandsby Koumos, som er bygget op af én enkelt mand. Her vil også blive serveret frokost, hvor det er muligt at vælge mellem kylling og svinekød. Dagens sidste stop er ved den hyggelige og traditionelle landsby Gavalochori. Her vil der være mulighed for at gå rundt og få et indtryk af, hvordan en ægte traditionel græsk landsby ser ud.

Smagen af Kreta
Kreta byder på et væld af spændende smagsoplevelser, og på denne udflugt kommer sanserne i fokus. Først besøges det økologiske og miljøvenlige sæberi, som er ejet af to søstre. Søstrene bruger olivenolie til deres sæber fra olivengården Biolea, som vi også skal besøge i løbet af dagen. På turen kommer vi også forbi Kretas ældste oliventræ, som er så stort at man faktisk kan kravle ind i det. Afslutningsvist kører vi ud til den mest charmerende vingård, ejet af Mr. Manousakis. Her vil der blive fortalt om Kretas fineste vine, hvor der bagefter naturligvis er mulighed for at smage disse, samt se hvordan disse lækre græske vine bliver produceret. Bemærk, at vinsmagning kun er for personer over 18 år.

Hotel
Troulakis Village er et hyggeligt hotel, der er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bygninger, tilbagetrukket fra den livlige hovedgade i Platanias. Hotellet byder på et rigtig fint poolområde med liggestole og parasoller, dejlig restaurant og bar samt fællesområder med plads til afslapning i bløde sofaer med udsigt til den omkringliggende natur og ikke mindst havet. Med både by og strand i gåafstand er rammerne for en dejlig ferie sat. Troulakis Village er ejet af en græsk familie, der værner om sine gæster. På hotellet findes ydermere wi-fi og en legeplads til de mindste. Vi gør opmærksom på, at der kun forefindes elevator i bygning 2 på Troulakis Village. På Troulakis Village bliver man indkvarteret i pæne 2 værelses lejligheder.

Særlige betingelser
Værdibeviset udløber 26.04.2019.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud
Reservation skal ske til Århus Charter på Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse, at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

Bemærk
Teknisk rejsearrangør er Århus Charter.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for uforudsete hændelser, trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer. Når rejsen er bestilt skal Århus Charter kontaktes, hvorefter du vil modtage billetten pr. mail.
Har du spørgsmål til din rejse, bedes du kontakte Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk.
Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme.
Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Specifikationer

SKU:
#959

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S