Ring til os: +45 65 45 58 59

Korsbæk på Bakken

Oplev universet fra Matador

Her er chancen for at opleve Matadors univers på tæt hold, når vi besøger Korsbæk på Bakken, hvor vi skal opleve ren nostalgi. Byen er blevet genopbygget fra bunden og er en stor kopi af den fiktive provinsby Korsbæk fra TV-serien og dermed har Korsbæk fået et helt nyt liv på Bakken

Dato: 12.05.2019, se opsamling under beskrivelse

Pris: Fordelspris kr. 865,- + kr 15,- i gebyr // Normalpris kr. 965,- + kr. 15,- i gebyr.

Bemærk
Inklusiv:
Bustransport tur/retur, Moms, Broafgift, Guidet rundvisning, Frokost på Postgården, Formiddagskaffe

Din pris fra: DKK 865,00

+ 15 kr. gebyr

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Vi ankommer til Korsbæk på Bakken, hvor vi tager på en rundvisning og måske møder vi Grisehandleren med sin Kvik, Fru Fernando Møhge, Misse, Maude, Agnes, Laura, Katrine - alle fra Korsbæk. Vi kommer indenfor i Varnæs’ herskabelige stuer, kigger i Lauras køkken og besøger grisehandleren stue og ser Skjerns Magasin. Der bliver fortalt anekdoter fra tv-serien og opbygningen af Korsbæk.


Det er med kærlighed til serien og det gode håndværk, at Bakken har valgt at forevige denne populære og folkekære serie. Derfor finder du en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader hentet ud af tv-serien med interiør, dekorationer og rekvisitter tro mod Matador-universet. Her kan hele Danmark opleve hverdagen i Korsbæk, præcis som vi husker den fra Lise Nørgaards klassiker.

Vi spiser en dejlig frokost i den mondæne restaurant Postgården. Her møder vi overtjener Olsen og hilser på de af Korsbæks beboere. Postgaarden er Korsbæks samlingspunkt - og helt som vi husker stedet fra Matador med høje paneler, smukke tapeter og glimtende lysekroner. Her styrer overtjener Olsen restauranten med sikker hånd.

Inden vi forlader Bakken, bliver der lidt tid på egen hånd i Korsbæk. Her møder vi måske nogle de professionelle skuespillere, der opfører korte scener fra Matador og laver improviseret gadeteater. Midt på eftermiddagen forlader vi Bakken og kører tilbage til Fyn efter en oplevelsesrig dag.

Gennemføres ved min. 35 personer.

Opsamling
Kl. 08.00 – Svendborg Banegård
Kl. 08.30 - Odense, Shell v/Rosengårdscenter
Kl. 09.00 – Nyborg v/Circle K og McDonald
Hjemkomst ca. kl. 18.00 (Odense)

Specifikationer

SKU:
#974

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S