Ring til os: +45 65 45 58 59

King Lear

Det knaser i kongeriget.
Søskendejalousi. Løgne. Magtbegær. Halve og hele kongeriger. Vanvid. Intriger. Borgerkrig. Shakespeares udødelige klassiker King Lear har nok dramatisk gods til at tippe en guldtung tronstol eller to.

Dato & Tid : 26.03.2019 kl. 19.30

Sted: Bastionen, 5800 Nyborg

Din pris: DKK 120,00

+ 15 kr. Gebyr

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

I Teatret Møllens nyfortolkning af den gammelkendte tragedie udspiller dramaet sig i en særligt vovet version: Kun to skuespillere besætter samtlige roller – far, kongedøtre og en klovneklædt hofnar, der med skadefro mine kommenterer moralsk ret og vrang undervejs i en fortælling om altfortærende magtbegær og kærlighedens sande væsen.

Tredobbelt kærlighedserklæring: Shakespeares fortælling om den aldrende King Lear er antageligt skrevet mellem 1603 og 1606. Stykket er baseret på sagnet om Kong Lear af Britannien, en før-romersk keltisk sagnkonge. I Shakespeares udgave finder tragedien sin begyndelse, da den hovmodige konge skal fordele riget mellem sine tre døtre. Hvordan skal han afgøre, hvad de hver især har fortjent?

Løsningen bliver, at hver af døtrene skal overbevise kongen om, at lige netop hun elsker og agter faderen allerhøjest. Men kan kærlighed vejes? Og hvad trækker i så fald vægtskålen mest til jorden: ord eller handling? Alle tre døtre erklærer deres kærlighed, men ikke alle på samme måde. Og to af dem lyver.

Dato & Tid : 26.03.2019 kl. 19.30
Sted: Bastionen, 5800 Nyborg

Specifikationer

SKU:
#1018

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S