Ring til os: +45 65 45 58 59

Kauflin, Fonnesbæk m.fl.

Kauflin/Fonnesbæk/Williams er en ny klavertrio i verdensklasse bestående af det unge, amerikanske klavervidunder, Justin Kauflin, den danske verdensklasse bassist, Thomas Fonnesbæk, samt den amerikanske toptrommeslager, Billy Williams.
Dato: 15.02.2019 kl. 20.00
Sted: Anexet, Lundsgaard

Din pris: DKK 175,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

De 3 musikere mødtes første gang, da de blev sat sammen i forbindelse med en koncert på Jazzhus Montmartre i København. Justin Kauflin blev så begejstret over sammenspillet med Thomas Fonnesbæk, at han inviterede denne med på sine tourneer i Europa. Det er efterfølgende blevet til albummet ”Synesthesia” med duoen Thomas Fonnesbæk / Justin Kauflin samt en kommende udgivelse med trioen ”Kauflin/Fonnesbæk/Williams” og desuden flere tourneer i Europa og Asien.

Inden koncerten er der almindeligt folkekøkken i Cafe Agnes H fra kl. 18.00. Pladser til folkekøkken bestilles her: http://www.cafeagnesh.dk/s/bestil/.

Justin Kauflin (1986) er et af nyere tids største klavertalenter og har allerede skabt sig en stor fanskare verden over. Den verdenskendte trompetist, Clark Terry, og Michael Jacksons legendariske producer, Quincy Jones, tog for flere år siden Kauflin under deres vinger og har en stor andel i dennes succes. Kauflin mistede synet som barn, og han har, ligesom Thomas Fonnesbæk, synæstesi (evnen til at opfatte musik som farver). Dette resulterer i et sammenspil på ekstremt højt niveau. Historien om Kauflin og hans møde med Clark Terry og Quincy Jones er blevet foreviget i filmen “Keep on, keeping on”, hvor man følger Justins udvikling som ung kunstner. Filmen findes bl.a. på Netflix.

Thomas Fonnesbæk (1977) har gennem de seneste år spillet sig op blandt de bedste bassister i verden og tournerer og indspiller med bl.a. Enrico Pieranunzi, Lars Jansson, Sinne Eeg, Monty Alexander, Aaron Parks og mange andre. Han er ekvilibristisk på sit instrument og besidder desuden en fantastisk stærk rytmik og en usædvanlig melodisk og harmonisk sans. Fonnesbæk er desuden en anerkendt komponist.

Billy Williams er fra Virginia, USA. Han har arbejdet professionelt med en lang række af jazzens store navne, f.eks. Christian McBride, Larry Willis, Steve Wilson, Benny Golson, Ellis Marsalis m. fl.

Specifikationer

SKU:
#908

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S