Ring til os: +45 65 45 58 59

Jubilæumsmiddag

På Sortebro Kro

Tag med på en gastronomisk rejse tilbage til dengang, hvor det hele startede på Sortebro Kro. I 1999 for 20 år siden blev fundamentet lagt for denne gastronomiske perle i Odense. Og det skal fejres! Indehaver og kok, John Kofod Pedersen, har derfor sammensat en overdådig jubilæumsmiddag, hvor du kommer til at smage de allerbedste retter fra de sidste 20 år. Under middagen får du en spændende fortælling om rejsen for Sortebro Kro krydret med underholdende anekdoter.

Dato 13.03.19 (UDSOLGT), 14.03.19 (UDSOLGT), 15.03.19 (UDSOLGT), 16.03.19 (UDSOLGT), 21.03.19, 22.03.19 (UDSOLGT), 23.03.19 (UDSOLGT), 27.03.19, 29.03.19 (UDSOLGT), 03.04.19, 04.04.19, 05.04.19 (UDSOLGT), 11.04.19, 12.04.19.

Tid: kl. 18.30, Sortebro Kro, Sejerskovvej 20, 5260 Odense.

Pris Fordelspris 1.195 kr. + 15 kr. gebyr. Normalpris 2.350 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er pr. person og inklusive champagne, snacks, 5-retters menu, vinmenu, kaffe eller the med petitfour.

Bemærk Ønsker at du at kombinere oplevelsen med et ophold i Odense, kontakt First Hotel grand: 66117171 / odense.booking@firsthotels.dk. Priser: 995 (enkeltværelse) / 1095 (dobbeltværelse) kun ved køb af spisning på Sortebro kro.

Din pris fra: DKK 1.195,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Sortebro Kro
I særdeles unikke og smukke omgivelser i Den Fynske Landsby i Odense finder du Sortebro Kro. I nænsomt restaurerede stuer, som er over 200 år gamle, er det som at træde ind i en anden tid. Rammerne sætter en helt speciel stemning, og er med til at gøre oplevelsen ganske særlig.

I 20 år har kroen sat sit aftryk med kreative og velsmagende serveringer, hvor årstidens gang spiller ind, og de fynske råvarer er i fokus. I køkkenet står de aldrig stille, og derfor bliver menuerne hele tiden nytænkt og vendt på hovedet. Således sikrer kroens sit høje niveau!

Jubilæumsmiddag
Glæd dig til at smage et overflødighedshorn af spændende retter, når indehaver og kok, John Kofod Pedersen, har sammensat en jubilæumsmiddag de allerbedste retter fra de sidste 20 år.
Middagen ledsages af fortællingen om hvorfor det lige blev Sortebro Kro, samt anekdoter fra de sidste 20 år på Sortebro Kro.

Bemærk
Sortebro Kro er teknisk arrangør.
Medbring din tilsendte billet.

Specifikationer

SKU:
#984

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S