Ring til os: +45 65 45 58 59

Iran Indefra

Fortid og fremtid

Tag med på en rejse i Persiens fortid og Irans nutid og fremtid, og få en forklaring på, hvorfor alle langer ud efter Iran. Bjarke Vestesen, journalist og kriminalredaktør på Fyens Stiftstidende, har i 20 år været rejseleder i Iran, og kender derfor landet indefra. Og han vil på aftenen give os et spændende indblik i landet, som skaber masser af debat og overskrifter.

Dato 27.02.2019 kl. 19.00-21.00. Ceres Park & Arena - PR. Electronics Lounge, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus C.

Pris Fordelspris 75 kr. + 15 kr. gebyr. Normalpris 100 kr. + 15 kr. gebyr.

Din pris: DKK 75,00

+ 15 kr. gebyr.

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Persiens fortid, Irans nutid og fremtid

Iran har siden revolutionen for 39 år konstant været på den internationale dagsorden. En tidligere amerikansk præsident har kaldt det for ét af tre lande i Ondskabens Akse, og konstant tales der om sanktioner for at forhindre iranerne i at producere atomvåben.

Samtidig oplever landet indefra protester og demonstrationer mod præstestyret, som har haft magten siden 1979.

Men Iran er også meget andet end det, vi hører gennem vestlige medier, og langt fra det middelalderlige, religiøse samfund, mange tror og har forestillinger om. Det er et land med udvikling, modernitet, fremtid og en 82 millioner stor befolkning, som er alt andet end religiøse. De er åbne og meget imødekommende, og den største attraktion i Iran er iranerne selv.

Tag med på en rejse i Persiens fortid, og Irans nutid og fremtid, og få en forklaring på, hvorfor alle langer ud efter Iran.

Specifikationer

SKU:
#861

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S