Ring til os: +45 65 45 58 59

Hypen omkring Matador fortsætter

På Dyrehavsbakken vækkes minderne fra den succesfulde tv-serie til live gennem opførelsen af provinsbyen Korsbæk.
 
Vi kender den alle – den populære tv-serie, der gennem utallige år har taget Danmark med storm. Fra den i 1978 blev sendt for første gang har serien samlet nationen omkring tv’et hjemme i stuerne. Matador er af særlig karakter, hvorfor den også den dag i dag formår at samle store dele af den danske befolkning – selv når den genudsendes i bedste sendetid. Og det er på trods af et tv-landskab, der er mere fragmenteret end nogensinde før. Hypen om Matador vil ingen ende tage. Det er en unik fortælling om dagligheden, opbrud og konflikter i den lille provinsby ved navn Korsbæk. Serien formår gang på gang at vække følelser gennem engagement, identifikation og en særdeles velskrevet historie. 

Korsbæk vækkes til live
Det er dog ikke længere kun tv-serien, der formår at vække minderne om den folkekære serie Matador. I foråret 2015 stod Dyrehavsbakken i Klampenborg klar til at slå dørene op for virkeliggørelsen af Korsbæk. Det fiktive univers fra Matador udfoldes gennem Korsbæk på Bakken. Det er et unikt miljø fyldt med oplevelser og indtryk. Bygningerne, facaderne, indretningen og rekvisitterne er opført i tråd med tv-serien, og intet er overladt til detaljerne, når man går en tur langs gaderne i den lille, men berømte provinsby. Her kan man drikke kaffe i kælderkøkkenet hos Laura, man kan nyde en velsmagende middag på Postgaarden eller få en dagens ret på Janebane Restauranten hos tjener Bolt.  

Kombiner med et ophold i KBH
Korsbæk på Bakken er blevet taget godt i mod, og har du bare den mindste glæde ved at se tv-serien Matador, er et besøg på Dyrehavsbakken godt givet ud. 
Kombiner besøget i Korsbæk med et ophold i København og få et nærmere kig på de forskellige seværdigheder Danmarks hovedstad har at tilbyde. Vi har planlagt et skønt ophold i København kombineret med rundvisning og middag i Korsbæk på Bakken.

Læs nærmere og køb dine billetter her
 

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S