Ring til os: +45 65 45 58 59

Hyggelig aften i Pakhuset

Skøn fiske- og vildt buffet

Fiskerestaurant Pakhuset er kendt for sin overdådige fiske- og vildt buffet, og nu har du mulighed for at gå ombord i de mange velsmagende fiskeretter heriblandt hummer, krebs, muslinger, tun, rejer, røget ål og laks i mange forskellige varianter. Buffeten indeholder også et væld af lækre ”vilde” retter såsom krondyr kølle, vildtpate og vildsvin, der dog kan variere fra arrangement til arrangement. Glæd dig til en dejlig aften med en masse spændende mad og hyggelig musik fra Martin Pedersen.

Dato Den 27.03.2019 eller den 08.05.2019. Restaurant Pakhuset, Kulholmsvej 4, 8930 Randers NØ.

Pris Prisen inkluderer alt du kan spise fra den lækre fiske- og vildt buffet.
Som abonnent er prisen inklusiv et glas øl eller vin.

Bemærk Dørene åbner kl. 18.30.
Der vil ikke være dans efter spisning.

Din pris: DKK 249,00

inkl. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Pakhusets fiske- og vildbuffet
Restaurant Pakhuset er kendt for sin overdådige fiske- og vildt buffet, der består af et varieret udvalg af de lækreste fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere. Derudover finder man også en række ”vilde” retter som f.eks. krondyr kølle, vildtpate, vildsvin og mange andre lækkerier. Dette kan dog variere fra arrangement til arrangement. Ovenstående lækkerier kan kombineres med grønsager fra den lækre salatbar, der naturligvis også er ubegrænset adgang til.

Program
Glæd dig til en hyggelig aften hos Restaurant Pakhuset. Dørene åbner kl. 18.30, hvorefter der er fri adgang til den lækre fiske- og vildt buffet. Der vil være rig mulighed for at gå ombord i de mange udsøgte delikatesser, mens der spilles hyggelig musik, leveret af Martin Pedersen.

Bemærk
Teknisk arrangør er Pakhuset Randers
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#927

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S