Ring til os: +45 65 45 58 59

Hr. Weyse & Badehotellet

Sjovt og musikalsk foredrag

Følger du også med i den folkekære tv-serie Badehotellet? Og er du også blevet lidt duperet af den charmerende Hr. Weyse? I april kommer han til Esbjerg – eller det vil sige, at Jens Jacob Tychsen, som spiller Hr. Weyse kommer til Musikhuset. Glæd dig til et musikalsk foredrag med fotos, film og fraklip, hvor vi kommer bag om optagelserne til den populære serie.

Dato 24.04.19 kl. 19.30, Musikhuset Esbjerg.

Pris Fordelspris 175 kr. + 30 kr. gebyr. Normalpris 225 kr. + 30 kr. gebyr.

Bemærk Foredraget er 2 x 45 minutter + pause. Dørene åbnes kl. 19.10.

Fotograf: Mike Kollöffel

Din pris fra: DKK 175,00

+ 30 kr. gebyr.

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Kom bag om Badehotellet med Hr. Weyse
Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.

Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie – vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Bemærk
Teknisk arrangør Jvshop.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#949

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S