Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Hotel Tønderhus

Ophold med skøn forplejning

Nu har du mulighed for at opleve Tønder forvandlet til en fantastisk og stemningsfuld juleby i både november og december. Hotel Tønderhus danner de perfekte rammer for afslapning og hyggeligt samvær, mens det venlige personale og dygtige kokketeam står klar med god forplejning. Glæd dig til at udforske området i og omkring Tønder og kobl af fra hverdagen.

Dato Mulighed for ankomst mandag-lørdag indtil 20.12.2018.

Pris Fordelspris 689 kr. // Normalpris 947 kr.
Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv 1 overnatning, lækker morgenbuffet, eftermiddagskaffe/te med hjemmebag samt 2-retters middag.

Bemærk Overnatning i enkeltværelse er ikke muligt.

Din pris fra: DKK 689,00

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Juletid i Tønder
I november og december bliver Tønder forvandlet til julebyen Tønder. Her bliver byen smukt pyntet med flotte julelys og julestemningen er ikke til at tage fejl af. Det er 25 år siden traditionen startede, og i år begynder julen i Tønder allerede lørdag den 10. november. Det er dog ikke alene Tønder og julestemningen, der er mulighed for at opleve under opholdet på Hotel Tønderhus. Hotellet er omgivet af spektakulær og varierende natur. Her kan man opleve alt fra barsk natur til fantastisk flora og fauna. Desuden byder området på mange historiske seværdigheder og et flot museum med imponerende kunstgalleri og lokal kulturhistorie.

Program
Glæd jer til én eller flere hyggelige dage i det Sønderjyske – nærmere bestemt Tønder. Bo på det skønne Hotel Tønderhus i velindrettede værelser og nyd en lækker morgenbuffet, eftermiddagskaffe og hjemmebag samt en velsmagende 2-retters middag. Dagene er til fri disposition – så I bestemmer selv, hvordan i vil udforske områdets mange spændende muligheder.

Hotel Tønderhus
Bare 5 km fra grænsen ligger det skønne Hotel Tønderhus, der giver de perfekte rammer for afslapning og hyggeligt samvær med én du holder af – eller gode venner og familie. Hotellet har velindrettede værelser og en god restaurant, der er inspireret af det klassiske danske køkken. Mottoet for restauranten er ’velvære med et glimt i øjet’.

Bemærk
Teknisk arrangør er Small Danish Hotels.
Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte datoer.
Ved telefonbooking på tlf. 70 80 65 06 oplys venligst priskode L218d og rabatkode 2701.

Specifikationer

SKU:
#807

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2018 Jysk Fynske Medier P/S