Ring til os: +45 65 45 58 59

Højskole & Bridge

Kurser, udflugter m.m.

Glæd dig til en højskole-oplevelse, hvor du kommer helt ind under huden på spillet Bridge. I smukke omgivelser bliver vi undervist nogle af landets bedste instruktører. De vil guide os sikkert gennem spillets regler og give tips og tricks. Og du får lov til at teste dine færdigheder i sjove turneringer. Der bliver også plads til udflugter, morgensamlinger og hyggelige højskoleaftener.

Dato 11.02 -15.02.2019, Brandbjerg Højskole

Pris Dobbeltværelse: Fordelspris 3.875 kr. + gebyr. Normalpris 4.175 kr. // Enkeltværelse: Fordelspris 4.475 kr. + gebyr. Normalpris 4.775 kr. + gebyr.

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer: overnatninger, fuld forplejning, aktiviteter som beskrevet i nedenstående.

Din pris fra: DKK 3.875,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Undervisningen tager hensyn til kursisternes erfaring og faktiske færdigheder. Emner kunne være:
− det naturlige grundsystem. Er meldingen krav, eller må jeg sige pas?
− indmeldinger og oplysningsdoblinger
− modparten blander sig
− Stayman og Jacoby
− spilføring i sans og farve

Der gives en teoretisk gennemgang af emnerne, men du får også lejlighed til at øve dig med kort i hånden. Der er lagte spil inden for de enkelte emner.

Hver dag er der sund varieret morgenmad fra 7.45-8.30. Lækker frokostbuffet kl. 12.15, samt dejlig aftensmad kl. 18.00. Brandbjergs køkken har sølvmærket i økologi og arbejder hver dag på at overraske og inspirere til gode spiseoplevelser. Kl. 21 er der aftenkaffe.

UNDERVISERE

JACOB RØN
Jacob er hovedmanden på Bridge på Brandbjerg Højskole. Jacob har bl.a. skrevet bøgerne om ”Nordisk Standard” og har udgivet cd-rommer om bridge. Jacob skriver i Dansk Bridge og underviser i Blaksets Bridgecenter.
Underviserne for de enkelte uger er endnu ikke fastlagt, men udover Jacob Røn kan du i nogle af ugerne møde:

H.C. NIELSEN
Professionel bridgeinstruktør med eget bridgehus i Vejle. OL-bronzevinder 2016.

PETER NIELSEN
Underviser i Blaksets Bridgecenter. Peter underholder desuden gerne med en sang eller to om aftenen.

Der tages forbehold for ændringer – vi er ikke herre over hverken vind, vejr eller den menneskelige faktor, og derfor kan det blive nødvendigt at foretage justeringer. Det endelige program fremsendes ca. 14 dage inden kursusstart.

Specifikationer

SKU:
#898

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S