Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Hindsgavl Slot

4-retters menu, ophold m.m.

Nyd et par dejlige dage på det idylliske Hindsgavl Slot på Fyn. Her får du historie og autentisk atmosfære i fantastiske rammer – og oplevelsen toppes op med en smagfuld 4-retters menu i Restaurant Louise. Glæd dig til masser af afslapning og forkælelse, når Hindsgavl Slot inviterer inden for.

Ankomstdato 01.03.19, 12.04.19, 13.04.19, 20.04.19, 18.05.19 og 28.06.19.

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv: 1 x eftermiddagskaffe og kage, 1 x guidet gåtur i Hindsgavl Dyrepark (kun på lørdage), 1 x velkomstdrink i Restaurant Louise, 1 x 4-retters menu baseret på årstidens råvarer i Restaurant Louise, 1 x aftenkaffe med sødt, 1 x overnatning inkl. morgenbuffet samt gratis kaffe på værelset under hele opholdet.

Bemærk Tillæg for enkelt værelse: 255 kr.

Husk i feltet ’Eventuelle kommentarer’ på næste side at skrive flg.: Priskode L330b, rabatkode 2701.

Vejl. pris DKK 1.627,00

Din pris fra: DKK 1.140,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Hindsgavl Slot
På Fyn ligger Hindsgavl Slot - et ægte, historisk ét med spøgelser, atmosfære og smukke naturomgivelser. Det er svært ikke at blive betaget, når man færdes på og omkring Hindsgavl Slot. Det sagnomspundne slot rummer en lang og spændende historie, og at træde indenfor er som at være med i et eventyr, hvor historien stadig emmer i hver en krog. Dette skønne ophold på Hindsgavl Slot er for dem, der sætter pris på høj kvalitet, romantik og ekstra meget forkælelse!

Aktiviteter
Hindsgavl Slot ligger ved Middelfart på Fyn, og i nærområdet kan de især prale af at have en masse naturoplevelser. Lige op til slottet finder du Hindsgavl Dyrehave, som er den perfekte destination til en frisk gåtur. Du kan være heldig både at se krondyr og dådyr – og ellers der smuk skov, vandhuller og skrænter.

Bemærk
Small Danish Hotels er teknisk arrangør
Din booking er først bekræftet, når du har modtaget bekræftelse på mail fra Small Danish Hotels
Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte datoer
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.

Specifikationer

SKU:
#980

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S