Ring til os: +45 65 45 58 59

Helt tæt på krondyret

Skøn guidet aftentur

Har du lyst til at udforske Danmarks største vildtlevende pattedyr helt tæt på? Så har du nu muligheden på denne hyggelige Krondyrsafari. Sammen med en kyndig naturvejleder kører vi sammen afsted i Naturbussen, hvor vi skal opleve de 200 kg. tunge krondyr, der lever i naturreservatet. Som en del af oplevelsen kan du desuden se frem til en velsmagende krondyrsmenu, der indtages i naturen med solnedgangen i baggrunden.

Dato 26.06.2019 kl. 18.00 eller 04.07.2019 kl. 18.00.

Pris Fordelspris 485 kr. + 15 kr. gebyr // Normalpris 525 kr. + 15 kr. gebyr.
Prisen er pr. person og inklusiv krondyr-menu med tilbehør fra gourmetbutikken Strandvejen 82. Dertil serveres en dejlig rødvin.

Bemærk Vi mødes ved Skovridergården, Ålholtvej 1, 6840 Oksbøl.

Din pris fra: DKK 485,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Danmarks største vildtlevende pattedyr
Naturstyrelsen i Oksbøl og Forsvaret forvalter i fællesskab reservatet, hvor nogle af Danmarks største vildtlevende pattedyr holder til. I området med store heder og klitplantager lever der i alt omkring 1.500 krondyr. Bevæger man sig de helt rigtige steder i skumringstiden, er der gode muligheder for at opleve de vilde dyr, der som voksne kan veje helt op til 200 kg. Glæd dig til en uforglemmelig oplevelse, når vi sammen skal se dyrene græsse i flokke.

Program
Fra Skovridergården kører vi afsted i Naturbussen ind i reservatet på udkig efter nogle af Danmarks største vildtlevende pattedyr. Vi passerer de store hede søer, hvor det er muligt at følge de fascinerende dyr på nært hold ved brug af kikkerter og teleskoper. Undervejs på turen tager vi en pause, mens vi venter på den smukke solnedgang. Vi sidder i naturen og nyder en velsmagende safari-taffel bestående af en krondyrsmenu med tilbehør fra gourmetbutikken på Strandvejen 82 i Henne Stationsby. Til spisning vil der ligeledes blive serveret rødvin. Efter spisningen fortsætter safarien i Naturbussen. Vi afslutter aftenen med en kop varm kaffe, inden vi kører ud af reservatet tilbage til Skovridergården.

Bemærk
Teknisk arrangør er Naturstyrelsen Blåvandshuk.
Medbring din tilsendte billet i udprintet form.
Vi mødes ved Skovridergården, Ålholtvej 1, 6840 Oksbøl.

Specifikationer

SKU:
#938

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S