Ring til os: +45 65 45 58 59

Helmut Lotti

Koncert i Magion

Glæd dig til at opleve den prisvindende og populære sanger Helmut Lotti, når han gæster Magion i Grindsted sammen med The Golden Symphonic Orchestra. De har netop afsluttet en meget anerkendt og succesfuld ”Comeback Tour” i Tyskland, Østrig, Schweiz og Skandinavien. Det bliver en aften med et glædeligt gensyn med gamle hits og sange fra hans nye album.

Dato 07.03.19 kl. 20.00, Magion, 7200 Grindsted.

Pris A-Billet: Fordelspris 530 kr. Normalpris: 620 kr. // A-billet inkl. spisning: Fordelspris 700 kr. Normalpris 820 kr.

B-billet: Fordelspris 450 kr. Normalpris 520 kr. // B-billet inkl. spisning: Fordelspris 615 kr. Normalpris 720 kr.

BemærkTilkøber du billetter med spisning starter arrangementer kl. 18.00

Din pris fra: DKK 450,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

En verdensstjerne
Hemut Lotti er en populær herre, og hans albumsalg skal tælles i millioner. I mere end 25 år har han med succes fortolket og overskredet alle genrer og kulturelle grænser, som en innovativ musikambassadør. I dag betragtes han som den mest succesfulde sanger i Flandern med over 13 millioner albums solgt. Den internationale belgisk fødte stjerne har modtaget adskillige priser, herunder Golden Camera og to ECHO Awards. Lotti har givet udsolgte koncerter på fornemme musikalske adresser som Bruxelles’ Vorst Nationaal, Lanxess Arena i Köln, Koncerthuset i Wien, den berømte L'Olympia i Paris, Avery Fisher Hall i New York og Lyric Theatre i Sydney.
Der er ganske enkelt tale om en artist med international klasse.

Billet inkl. spisning

Kl. 18. Spisning.

Menuen består af marineret unghanebryst med skovens svampe, fennikel ragout, ovnbagte kartofler. Dertil sauce madeira og salat a part.
Desserten er en tærte med friske bær - parfait orange - chokolade.

Bemærk
Teknisk arrangør: Magion

Specifikationer

SKU:
#975

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S