Ring til os: +45 65 45 58 59

Få pladser

Havnetur i Randers

Inkl. guidet bustur m.m.

Kom helt tæt på Randers Havn og se området, som er i rivende udvikling. Vi skal se ”Den nye Havn”, og hvordan den første etape af byggemodningen går. Vi kommer også helt ud til sydkajen, hvor lodsstationen ligger fortøjret. Sammen med vores guide får vi indblik i alle detaljer, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål på denne to timers tur.

Dato 03.04.19 kl. 17.00-19.00. Afgang kl. 17:00 fra Kulholmsvej 1, 8900 Randers

Pris Arrangementet er gratis og er inklusive guidet bustur + kaffe, øl vand og sandwichsnitter.

Bemærk Arrangementer er kun for abonnenter. Maksimalt 2 billetter per abonnent.

Din pris: DKK 0,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Se Randers Havn
Programmet for denne tur starter med, at vi kører ad Randersbro ud på Tronholmen hvor vi får adgang gennem portene til havnevirksomhedernes domæne. Herfra kører vi for enden af den lange industrivej Tronholmen, og foretager et par sving for at forlade asfaltvejen og fortsætte ad grusveje ud i ”Den nye Havn”. På havnekontoret kaldes det bare for ”jordtippen”.

Her vil vi få et view ud over de kæmpe flade arealer, der støt og roligt er ved at blive omdannet til byggeklar jord og "Den nye Havn". Vi skal se området og køre lidt rundt i bussen, hvor vi blandt andet ser den første etape af byggemodningen til den nye kommende havn.

Vi kommer også til at se konturerne af byggefelterne og den fremtidige ”ny havnevej”. Det bliver spændende at forestille sig, hvilken travlhed af lastvognstog der inden for få år vil befærde vejen og sikre virksomhedernes drift og omsætning. Den nye havnevej blev vedtaget i budget 2018.

Tilbage på Kulholmsvej fortsætter vi forbi havnekontoret, hvor vi endnu en gang skal gennem portene for at køre ind i et andet industriområde. Forbi Verdos enorme produktionsbygninger og andre havnevirksomheder, helt ud til sydkajen af svajebassinet. Her ligger lodsstationen (husbåden) fortøjet. Vi tager et kig på det herlige ”kontor/hjem” for lodserne.

Bagefter besøger vi havnekontoret, hvor vi skal se det hele lidt fra oven, når en film vil vise os alle planerne.

Bemærk
Teknisk arrangør: Randers Havn
Du skal medbringe din tilsendte billet i udprintet form.

Specifikationer

SKU:
#945

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S