Ring til os: +45 65 45 58 59

<
>

Havnebyen Sivota

Det græske Caribien

Oplev græsk charme på denne dejlige rejse til havnebyen Sivota. Nyd 7 dage på et skønt hotel, hvor der er rig mulighed for at slappe af ved poolen, nyde det smukke klare havvand og strandbugte eller gå hyggelige ture ved havnen. Oplev små ubeboede øer, spektakulær frodig natur og et spændende byliv med lokale tavernaer og shopping.

Dato Den 01.06.2019 – 08.06.2019. Afrejse fra Aarhus Lufthavn.

Pris Prisen er pr. person i delt etværelses lejlighed på Hotel Mourtos og inklusiv flyrejse fra Aarhus Lufthavn til Preveza tur/retur med 20 kg bagage samt 5 kg håndbagage, gratis parkering i Aarhus Lufthavn, transport til og fra hotellet, mad ombord på flyet, tre arrangementer samt morgenmad på hotellet.

Tillæg for enkeltværelse er 2000 kr.
Prisen inkluderer ikke afbestillingssikring 195 kr. pr. person, årsrejseforsikring (Gouda) fra 264 kr. og specifikt valg af flysæde fra 120 kr. pr. person.

Bemærk Vi gør opmærksom på, at der ved køb af denne rejse er særlige betingelser. Du skal efter køb bekræfte reservationen hos Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk. Det skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse, at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas. Se mere under særlige betingelser under "Beskrivelse".

Din pris fra: DKK 4.999,00

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Sivota i juni
Sivota er en rigtig hyggelig havneby, der med sine lokale tavernaer er det naturlige samlingspunkt for både byens lokale samt besøgende. Nyd en frokost, en kølig forfriskning eller en god græsk middag omgivet af den charmerende lokale græske atmosfære og til synet af de små fisker- og lystbåde, der ligger fortøjet langs kajen i havnen. Det er også ved havnen i Sivota, man kan opleve den mest omtalte og smukkeste solnedgang i Grækenland.

Det græske Caribien
Sivota er et af de smukkeste steder på det græske fastland med sit ekstremt klare hav med hvid sandbund, omkranset af små ubeboede øer og den spektakulære frodige natur, bestående af pinjeskov, cypres og oliventræer, der kendetegner området i det vestlige Grækenland. Man bliver som gæst intet mindre end betaget over den enestående skønhed, som Sivota har at byde på.

Program
Glæd dig til en skøn uge i den smukke græske havneby Sivota. Her er der rig mulighed for at koble af ved hotellets pool med en god bog, gå ture ved havnen og nyde velsmagende græsk mad ved lokale tavernaer og restauranter. I løbet af ferien er der inkluderet 3 arrangementer. Du kan læse mere om de enkelte arrangementer herunder.

Velkomstmiddag
Denne skønne ferie starter med en hyggelig græsk velkomstmiddag på en af yndlingsrestauranter i Sivota, som er beliggende på den flotte havnepromenade. Her er der god mulighed for at lære de medrejsende at kende, samt at få en hyggelig snak med rejselederne, mens du nyder traditionelle græske specialiteter. Glæd dig til at udfordre smagsløgene med traditionelle græske specialiteter. Inden middagen vil der være en mindre byvandring, hvor en af rejselederne viser rundt i Sivota og udpeger interessante steder i byen og området. Arrangement er til for at klæde dig rigtig godt på til en dejlig ferie i det græske.

En lille søforklaring
Sivota har noget af det klareste og smukkeste hav i hele Grækenland, og de fleste af strandene er små og øde, hvor der er rigtig gode muligheder for snorkling. På denne hyggelige udflugt skal vi besøge den populære strand Piscina, som også kaldes ”Den Blå Lagune”. Herefter sejler vi rundt om de to øer, Agios Nikolaos og Mavro Ovos. Vi besøger også deres tilhørende grotter, som vi sejler ind i, hvis vejret tillader det. Som udgangspunkt tager turen ca. 1 time, men hvis du har lyst, kan du stige af ved en af de lækre strande og blive samlet op af træbåden senere. Der vil dog ikke være en rejseleder med, når du bliver hentet igen.

Parga by Night
Vi skal opleve Parga, der er en smuk by beliggende langs Grækenlands vestkyst. Her summer de skæve og charmerende gader af liv og lys, og der er mulighed for at spise lækker mad og shoppe. Vi besøger et olivenoliemuseum, hvor vi får lov til at smage deres kvalitetsprodukter og købe dem med hjem. Over byen troner de velbevarede borgruiner, hvorfra vi nyder den smukke udsigt over byen. Herefter er der tid på egen hånd til at udforske byen, shoppe og spise et lækkert måltid. Vær opmærksom på, at entré til olivenoliemuseet ikke er inkluderet.

Særlige betingelser
Værdibeviset udløber 26.04.2019.
Jysk Fynske Mediers Fordelsklubber er alene formidler af dette tilbud
Reservation skal ske til Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk senest 48 timer efter købet af værdibevis. Husk at oplyse, at du er fordelsklub kunde, dit ordrenummer og tilhørende unikke billetnummer samt navnene på alle rejsende i henhold til jeres pas.
Da tilbuddet inkluderer fly, er det ikke muligt at ændre eller annullere købet.

Bemærk
Teknisk rejsearrangør er Århus Charter.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende.
Vi tager forbehold for uforudsete hændelser, trykfejl, prisændringer, udsolgte og aflyste arrangementer.
Har du spørgsmål til din rejse, bedes du kontakte Århus Charter på 86 20 29 00 eller info@aarhuscharter.dk.
Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme.
Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til fordelsklubben på laeserbonus@jfmedier.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager klubberne først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Specifikationer

SKU:
#937

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S