Ring til os: +45 65 45 58 59

Hansi Hinterseer, Lübeck

2 dages busrejse.

Glæd dig til et hyggeligt ophold i Lübeck, hvor turens højdepunkt bliver koncert med selveste Hansi Hinterseer.
Dato: 17.02.2019

Din pris: DKK 1.695,00

+ 15 kr. gebyr.

Læs om fortrydelsesret

Køb

  • Beskrivelse
  • Specifikationer
  • Fortrydelsesret

Beskrivelse

Det bliver en autentisk aften i schlagermusikkens tegn, hvor Hansi Hinterseer sammen med venner vil synge de store hits, som vi alle elsker og kender. Der er overnatning på Tryp By Wyndham, som ligger 10 minutter med bus fra centrum.

Inden Hansi Hinterseer kastede sig over musikken, havde han en stor skikarriere, som blandt andet resulterede i en VM-sølvmedalje i 1974. Efter han lagde skiene på hylden, kastede han sig i 1994 over musikken. Og siden da har han sunget sig ind i alles hjerter med hans varme stemme og fantastiske hits.

Han har udgivet 20 albums og står bag utallige ørehængere! Man kan sige, at han nærmest er den ukronede Schlagerkonge – og til hans nye show bliver der skruet op for underholdningen under overskriften – Ein Abend mit Freunden. Hansi Hinsterseer har sammensat et show med gæsteoptrædener fra både Stefanie Hertel og Marianne & Michael.

Dag 1
Efter opsamling kører vi til Lübeck, hvor vi med passende pauser undervejs ankommer til Lübeck omkring frokost. Vi ankommer til vores hotel, som ligger centralt og der bliver mulighed for en tur i byen inden afgang til koncerten kl. 17.00. Efter den dejlige koncert, tager vi tilbage til vores hotel, hvor vi nyder en god middag.

Dag 2
Vi nyder den dejlige morgenbuffet og herefter bliver der endnu engang tid til at kigge nærmere på Lübeck inden afgang. Vi kører mod Danmark og hvis tiden tillader det, stopper vi ved grænsen, hvor der bliver mulighed for at handle inde vi ankommer til vores hjembyer.

Pris pr person:

I delt dobbeltværelse: kr. 1.695,-
Tillæg for eneværelse: kr. 175,-

Inkluderet i prisen:
Kørsel I 4-stjernet bus
1 x overnatning m/morgenmad
1 x middag
Kategori 2-billet til koncerten
Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
Dansk rejseleder

Opsamling:
Kl. 08.00 - Odense, Rosengårdscenter v/Shell
Kl. 08.20 – Afk. 54 v/Vissenbjerg
Kl. 08.50 – Afk. 58B v/Middelfart
Kl. 09.00 – Fredericia Banegård

Hjemkomst ca. kl. 20.00 (Odense)

Specifikationer

SKU:
#920

Fortrydelsesret

Dette køb er omfattet af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, hvilket betyder, at du ikke har fortrydelsesret, når din bestilling er gennemført

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S