Ring til os: +45 65 45 58 59

Salget er lukket

Hamburg på første klass

4-stjernet superior hotel

Nyd en miniferie i Hamborg med masser af oplevelser og afslapning. Byen emmer af storbystemning, og du kan både opleve ægte tysk kultur, gå på opdagelse i de mange internationale butikker, slentre nede på havnepromenaden eller gå på opdagelse i det mere alternative områder af byen. Det er det 4-stjernet superior hotel, som danner basen for en hyggelig storbyferie.

Ankomstdato 29.03, 18.04 (udsolgt) og 17.05.2019 (udsolgt)

Pris Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inklusiv 2 overnatninger, 2 x morgenbuffet, 3-dages transportpas til bus, sporvogn, U-bahn og transportbåde på Elben frem til 31.10.2019, udendørs parkering eller rabat på parkering i garage

Børnerabat (ved 2 voksne) Maks. 1 barn 0-3 år gratis i forældres seng. Maks. 2 børn 4-11 år gratis i forældres værelse. Maks. 2 børn pr. værelse.

Ekspeditionsgebyr 99 kr. Afbestillingsforsikring kan tilkøbes. Tillæg enkeltværelse: 500 kr.

  • Beskrivelse
  • Specifikationer

Beskrivelse

Storbyferie i Hamburg
Hamburg har det hele - de nordtyske byers hyggelige atmosfære, international karakter med shopping-muligheder og alternative miljøer, der med tiden bliver europæisk mainstream samt de klassisk tyske kulturoplevelser, der i kombination med den korte afstand fra den danske grænse har gjort byen til en velbesøgt feriedestination.

Best Western Premier Alsterkrug Hotel ****
I bor på det 4-stjernet superiorhotel, som ligger syv kilometer fra centrum. Busserne standser lige uden for hotellet, og I har fri offentlig transport med bus, sporvogn, U-bahn og transportbåde på Elben under hele opholdet. Det giver jeg frihed til at besøge de områder af byen, som I vil. Er vejret godt, er byen også perfekt at opleve på gåben.

Bemærk
Teknisk arrangør er Happydays. Telefon 70203448 eller www.happydays.nu.
Alle oplyste tidspunkter er vejledende. Vi tager forbehold for, at der kan ske uforudsete ting.
Forbehold for tryk- og prisfejl samt udsolgt.

Specifikationer

SKU:
#947

All rights reserved © 2015 - 2019 Jysk Fynske Medier P/S